I jas go teram be, mnogu mi se gushka ama ete se zainaetil dechkoto bre Kje vidi koga ke dojde shtipkanje po dupeto za kazna
Bas mi e zal, so taka ti se slucuva ako ne odi na privaten internist pa on beka te lreprati vo Sk. Jas sum kaj D-r Katerina I nisto ne mi naplakja. Sepak sekoj ima pravo na sopstven izbor I pravo na koj ke mu veruva. Pozzz se najdobro
Jas pak vo temava, posle 11 meseci. Pozdrav do site trudnici, vcera napraviv test, pozitiven izleze , uste ne mi se veruva Maliot mi e 11 meseci, si velam ne sum ja zaboravila bremenosta Denovive odam na lekar, pa oficijalno ke se priklucam.
@ddevojce и @girl-miri со првите се дружевме во темава, со вториве што правиме? Rазмислувате ли за второ женски? Еве ја и @Snow-Queen ни се приклучи, ми фалат старите дружби со вас во темава. @MacenceEna ти женче трето планираш ли? Ма сигурна сум дека заборавив уште некоја мама, две години поминаа, не се малце Гледам се враќаат мамичките во темава повторно и баш ми е мило. @zalosna и со тебе имавме дружба Да прашам или не, да те чекаме пак во темава?
Leleeee bravooo cestitki i so lesnoo, jas sakam za brzo ama kje vidime, da se sredam prvo i da sakam nemozam da ostanam sega
@Jagoda123 мене не ме очекувајте во темава во блиска иднина . Две доволни ми се сега за сега . Мило ми е за сите вас , што брзо сте се одлучиле за второ бебе . Уживајте во периодов .
Мешиња ве читам редовно Само да ве поздравам и да ви кажам дека ми фали темава и секојдневните наши 'проблемчиња' .... Честитки за сите нови мешиња нека ви е со лесно бременоста. Гледам и нови Мамички честитки и за нив @slobodka & @flower30 живи здрави бебулињата hug:
Таман работа да те заборавам, ти си тука. @DigY добра сум, фала на прашање. Преосетлива на миризби и ептен гадлива. Подоцна ми започнаа мачнините, а се надевав дека нема да ги имам. Ти како си?
И јас сум од ваша "генерација" но не бев многу активна на форумот тогаш. Многу ми е мило за новите бебуши, и јас би сакала да имам едно 100 Тоа е најголемото богатство во животот! Но јас нема да ве дружам Понатаму, со некоја друга постава Уживајте
Како сте мешиња?Јас си се тркалам,одвај чекам да дојде утре,конечно сум на контрола и ќе го видам бебули Инаку кичмата ме кине,незнам веќе што да правам,посебно кога легнувам навечер ми е смрт,се укочувам и ме кине.Плус киселини ме мачат секоја вечер веќе,ме изгореа,од ништо не поминуваат. А и времево никакво,ми паѓа многу пристисокот и ме тера на спиење,викендов се изнаспав преку ден а ноќе си дежурав