Digy јaс ти кaжaв 16+5 бев кoгa пиев, и се е дoбрo ,бебчo си рaсне средaтa гo видoв , безбеден лек е не се секирaј и мене стрaв ми беше пoгoтoвo штo вo 12тa пиев aмoксиклaв aмa кoгa се мoрa тoa е
Јас имам благо покачена тт, ме кутка малце, ама не е страшно. Ќе средам кујна и ќе легнам. Ми горат образите, повеќе ми е мака одвнатре, се осеќам тешко, ама ќе се средам, ќе испијам сега сокче и ќе легнам Малку шеткав, може па и сонце ме фати, кој да знае
Уф фала ти многу ми олесна со ова... триста глупости се изначитав на интернет... колку се добри толку се и лоши форумиве... Ти ја исчисти ли проклетијатва?
Pamtam ama pak morav da si prasam deka e malku poranko. Dr vika ako e stara nisto strasno ne bilo. ama pa mesec dena pred da zabremenam nemav klamidija a sto e najtragicno nikakov simptom nemam. aj za Gardnerelata si imav troa pojke sekret, ama od flazilot se sredi i ok si e sega. Ama za klamidija eden simptom nema. aj ke vidime antitelata kako ke se. Moz e niska pa zatoa ne praj frka. Ne mi se veruva da im kontaminiral brisot, bar ne na niv. @AngelOfArh flazilot stvarno gadni ispadnaa bas ko sto mi kaza togas. mnogu jaki vaginaleti, do sega ne sum imala vakvi sajd efekts od vaginaleti..
Ne be src pravev i mikrobiologija. togas fativ sve da ispituvam posto pominaa 4 meseci od spontaniotni TORCH napraviv namerno so vreme... inace ti arna? kako se snaogjas so edno do meshe a edno vo meshe?
А да ги повториш испитувањата? Да не се работи за грешка? Каде ги имаше однесено брисевите да ги испитаат? Јас сум добра, се справувам некако со мачнините. Овие денови се спремаме за роденденот на син ми, па весела сум, позитивна, ми се враќаат сеќавањата од пред 2 години и ептен ми е убаво на душичката. Бебево во мешево расте, стомаков ми доби убав облик и веќе се познава дека сум бремена. Утре закажувам скрининг за 7-8 април и тоа е тоа.
А зошто ти нема логика.Ако имаш уринарна инфекција,бактерија болките во стомак или интимниот дел би биле сосема нормални
Koga mi gi zema Dr.brisevite sestrata gi simna vo lab. Ova inace vo Remedika. Ama mislam za Avicena gi prakjaat. Pa zatoa i na krv sega proveruvame. Inaku golem da raste maliot Vo igroteka ke pravite ili ? ti mislam malce ponapred bese od mene, a jas stomak ko petti mesec nekogas sportot ne ne ne ostava bas vitki vo bremenost
Ти благодарам. Да, во игротека ќе славиме. Види @DigY направи + испитувања да не испадне да пиеш антибиотици за џабе. Искрено, чудно ми е пред месец да е се како што треба и сега одеднаш кламидија. Инаку, јас си имав меше и пред да забременам, ама сега некако се стврдна и ми излезе папокот нанадвор. Со син ми после третиот месец, некаде во четвртиот почна да ми се познава, сега ептен порано, се плашам дека нема да се вратам во нормала овојпат. Битно летово нема да имам комплекси дека имам голем стомак, трудна сум.
Ne be @Jagoda123 ne se plasi sekogas velat vo vtora bremenost porano se poznava. ne e do stomaceto od prethodno. jas se smeam ako od sea tolku rano mi se pozna narednata bremenostnu shesta nedela ke bidam devetti mesec inace igrotekine se spas. znam po vnuka mi. sakas so svoe pienje sakas so nivno-sepak spas. sto se tiche brievite Dr vika ako mi padnal imunitetot normalno e da se smeni mikroflora i da dovede do klamidija. jas se nadevam ako ima greska ke pokaze na krv. pa ako ne pak brisevi shto da ne.
Se raspagammmmm..... Vo skoro 8 meseci, potochno 7ipol, ne sum se osekala poskapano. Se me boli. Mm me masirashe, sega ke si se stoplam u krevet i nananac. Kako li ke se stanuva vecher za mochkanje Izgleda preterav so dvizenje denes, pa sonceto me izazivashe, preubav den beshe
Ajde be ke izdrzis ti, jaka si , znam ...a i moras radi toa kurleto u tebe Vidi pij limoni portokali cedeni so med i poveke lezi... mozno e da te aknalo denes sonceto vo glava...Sto poveke tecnosti gledaj da ispies....
E i jas angelche taka se osekjam, grb,noze,glava,vrat,grlo abe se me boli i ke puknam! Kapak na se e deka edvaj spijam, na sekoi 10 minuti mochkam i mi se smachi! Pa i denovive kakva sum, podaleku od mene da si e najdobro.. Samo kavgi samo lutki mnogu sum down Aj daj Bozhe da se razbudime utre kako novi
Si citam I vi zaviduvam, poveketo ste setkale, vremeto bese izmisleno za setanje. Jas pak doma lezev...malku samo na terasa so posediv I tolku. Stomacko mi se poznavaaaa, ama ako oblecam nesto tesno inaku bas I ne. Maka si imam so izrignuvanje, postojano e, me ubiva... Pa I ovoj nosot zatnat, ludilo e. Aj toa na strana me puknaa ovie moite slaba si slaba si, kako veke 14 nedela ni kilogram ne si stavila, treba da pocnes da stavas. E kako da stavam da zemam da go zalepam na mene... ete toa e so da pravam. Ke dojde denot ke stavam nekoe kilo sigurno.