Да, кај неа, оти мислам подобра нема во градов И ти си од пп, и ти кај неа ли? Па ќе кажам како ќе поминам утре
Znae sto pravi, ne se sekiraj. Samo nekogas epten bara i dava apcinja, ne mora na se da se pridruzuvas. Jas od Sk odev za Pp na skrininzi/eho kaj nea zasto tuka sk e 2 min, a taa epten detalno gleda. Muabetov mi e ako preskoknis nesto da napravis (sega da ne e bris) ne se sekiraj. Trudna si,uzivaj i se ke bide.
Jas spirulina pijam, zelenite kapsuli I nekako em energija davaat em zelezoto go podobruvaat! Makar sto mislam prirodno e najubavo za zelezo da se jade/pie. Pr. kakao
Изгледа и јас ќе морам да почнам да ја пијам спирулината.... Железото ми е 9 Од Сан Себастијан земаш спирулина?
Zdravo zenicki dali nekoja od vas ima pieno nesto za ureoplazma I sto? Mene mi dadoja denes antibiotici kapsuli I 5 vaginaleti .
Bev za Skopje denes. Me snimaa na eho i mi zemaa krv. Se bese vo red. Vo petok ke odeme na podetalni ispituvanja, vo sebe veruvam deka se ke bide vo red so site analizi, samo da gi napravam da se oslobodam. Bremenosta mi e takva,samo da se odredi soodvetna terapija. Denes mi ja pokacija terapijata, metil dopa 3x1 od 250 mg. Ke vidime kako ke bide. Uspat bev i na ginekologija, mi zemaa krv za priska. Sekako bev vo Skopje. Vo petok ke si gi zemam rezultatite. Od deneska 13 nedeli. Mnogu brzo pominuva vremeto. Bese kako vcera koga doznav deka sum bremena. A eve, go zgaznavme pragot na vtoroto tromesecie. uste malku, da se sredi pritisokot i da si letnam kaj mazeto. Edit: devojki, premama duo i tifol pievte li posle 13ta nedela, odnosno koga vlegovte vo cetvrtiot mesec, i do koga gi piecte? Jas zaboraviv da ja prasam maticnata, utre ke odam sekako ke ja prasam, ama me i teresira i kaj ostanatite kako bilo.
Јас пиев Пре Мама Дуо,во нив ги има сите потребни витамини што ти се потребни за да имаш добра крвна слика,а воопштно не се хранев здраво .Железото цела бременост ми беше од 21-24.На природна база мислам дека спанаќот и цвеклото се добри за крвта
Za spanjak bas zborevme so mojot dr i mi rece kolku sakas jadi toj ne doknaduva zelezo. mora preku meso i prashak ili tableti...
Не знам искрено,јас немав мака,мислам дека додека бев на темава другите феминки така пишуваа... @mama89 ај кажи им душо на идниве мамички лек за железото
Mene ginekologot mi prepisa kapsuli feroglobin za zelezo dali tebe ti preporacal ginekologot ovie zeleni kapsuli bidejki jas sto gi pijam kapsulite se kako kafeavi zrna vnatre so kremavo