Ааа тоа ли, јас пак викам шо чаре да ви кажам јас сеа? Имам железо, витамин, во прашок многу ефикасен, го пиев во бременост и никогаш не ми беше ниско додека го пиев, го имам сликнато во темата за продажба-размена, па кој е заинтересиран нека ми прати лп
Jas femibion gi pijam i zadovolna sum epten.. Voopshto ne me zdebeluvaat kako nekoi drugi, naprotiv cela bremenost normalno si jadam kako i pred da zabremenam i na kilazha si kachuvam normalno, ne mi se sluchilo do sega da kacham 3-4kg vo mesec ushte od pochetokot taka da tie bi gi preporachala
Prasaj mislam mozi preku Stopanska bez kamata ama neznam na kolku meseci mislam deka i cenite gi pokacija za carski ama za ova ne sum sigurna procitav na temata tuka Plodnost ili Drzavna bolnica
E fala ti ...ubavo me potseti za taa tema, ja imam bas citano , ama sega skoro ne..Bas da vidam sto ima tamu novo....
А како оди тоа преку стопанска скопска мора преку неа плата нешто да земаме или како? Оти немам пример трансакциона кај нив јас ќе треба да отворам.
Sigurno so karticka nema kako poinaku )) a za vo bolnica i jas razmisluvam se nemam odluceno kaj kogo dr. Nikola V. go falat mnogu pa ke vidime
@only44you да, ние само им кажавме за во Плодност, чекавме една недела да одобрат и ни извадија кредитна картичка. Е сега мм од таму зема плата. Мислам дека сега имаат и со други банки склучено договор.
mene stomak me boli i ko da me pecka na cervixot. mozno e da e od vremeto, ti se desilo toa? a koga ke se ispravam od krevet ko da mi tezi nesto na jajnicite.
vo 12ta nedela gi piev 7 dena pa ne bi trebalo da se stetni kako i da e i ureaplazmata e opasna po plodot mora da se leci Doktor li ti gi prepisa? koja nedela si ti?
Lezi ako ti rekle da odmaras odmaraj ne stanuvaj a kontrola ti zakazaa li? sega sopre li krvarenjeto?
@DigY чисто информативно...доколку знаеш ...дали можи во ист месец, за исто испитување да земиш упат и од општ матичен и од специјалист?
Женски кажете некој лек за отоци. Сега сум 30+3 и досега бев супер, ама последнава недела потеков и во раце и лице, а купив и 2 броја поголеми патики , ништо не ме собира веќе. Не сум многу здебелена , околу 8-9 кила, ама ова страшно ми смета . Пијам течности , сол избегнувам. Не знам како ќе издржам до крај вака