Da taka e .vo pravo si.denes da ne znaes na kogo da veruvas.mene me isplasija duri i so predvremeno ragjanje i me stavina na ctg. Samo se plasam da ne prokrvaram pak.
isto da Eritromicin ti baska poslabi pies nemaj gajle ne se opasni ista nedela sme znaci hh i jas segs sum 16ta
Поздрав од мене мамички Ние сме добри, бебето расте, мама расте исто, се е добро само уште да не ме болеше кај интимата и се ќе беше супер. Денеска ми се пријаде гриз па сега си направив и се гостувам многу ми е слично со чоколиното само што е бааги поевтино, ќе го внесам во исхрана почесто сега. Вие како сте? Времево денеска не се погоди за шетање баш
Se vrativme od pregled fala bogu se e vo red edna nedela sme po napred spored goleminata si go vidov bebco
Ах гризззз...и сега ми се пријаде, ама после два пати јадење гриз во бременоста шеќерот многу ми се крева така да не смеам да си го дозволам. Пудинг уште не сум пробала како ќе реагира на шеќерот. Како те болеше кај интимата? Која недела си? Мене во 16 недела исто ме болеше околу вагиналниот отвор, ме бодеше, ама мислам дека беше откако ми земаа брисеви, од спекулумот, а и од несмасниот преглед на гак со прсти. Туку, нема термини за скрининг на гак, првиот пат кога отвориле термини бргу се потрошиле, сега исто. Значи треба сама да барам доктор. А се мислам и кај Адамова да го правам, се двоумам меѓу нејзе изгледа во Сантеплус била или др Јовановски од Ремедика, не знам кој е подобар.
Адамова ти е царица, да во Санте е и вкупно скринингот е 4500,мислам во Ремедика нема доплер на срце, во Санте и Систина има, само во Систина е 5900 вкупно. Втора тура гости испративме, да соберам тањири и ќе му ја легнувам пак, денес малтене цел ден го прележав, ама стомак не попушта, боли уште. Утре чичко доктор ќе видиме што ќе ни рече
Мене ме боли над вагиналниот отвор, тоа местото што е одма под стомакот, кај што најмалку боли кога се депилираш не знам веќе како да објаснам. Две недели веќе боли, докторот вика уринокултура да направам а јас никако да отидам. Инаку 34 недела сум и да баш бев пред да почне да ме боли на ГАК ради болки и ме гледаа вагинално ама не знам дали може од тоа да е Инаку напрај си пудинг со чиа семе и урми, ем здрав ем не толку благ.
Скринингoт вo систинa е 3900 , преглед нa срценцетo 2600 зa близнaци вaквиoт преглед дуплo гo нaплaќaaт 5200. Дa си имaш предвид дa не е тaкa и нa други местa Абејa бидејќи се близнaчињa
Значи во Систина на секој различни цени кажуваат, мене ми кажаа 3500 со 2400. Прашај за ова со цените дека близначиња, ама не бо требало, еден преглед е не два.
Mami, dve se Bliznacinja!!! Jasno se vidoa dve tocki 5 nedeli i 5 dena. Naredna nedela odime da gi cueme srcencata i se so red natamu. Presrekna sum, od mala sakam da imam bliznacinja
@Abeja za adamova imam slusano deka e super, a Za jovanovski od iskustvo ke ti kazam deka e super. kaj koj da odis od niv dvajca nema da se zeznes.
Аууу се наежив, браво, поубава вест-здравје!! Со лесно да си ја износиш бременоста и полна куќа дечиња, нема поубаво од тоа. Поздравче
vecerta koga mi se pojavi sokrvica bese od istoto. osetiv orgazam vo son i jaka bolka vo jajnicite. koga otidov do vc imav sokrvica. smesta vo remedika se nacrtav. togas bev 5+1 i mislev gotovo go izgubiv i ova. ispadna se ok mada ne mu kazav na doktorot sto tocno se slucilo i uste nekolku pati vo son mi se sluci ama ne iskrvarev. mislam deka e od apstinencija. nie moze kolku sakame da ne mislime na sex teloto si bara samo. prirodno e toa.
Не е од апститенција ова е од самата бременост, откако сум бремена неколку пати ми се има јавено до сега, имам апстинирано на неколку наврати по 6-7-8 месеци и никогаш вакво нешто немало. По интернет читам дека е нормално и на многу се јавува, ама ич нејкам Туку ја цела завеана те заборавив денес дека ми имаше пишано срам да ми е