Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.855
    Допаѓања:
    109.956
    Лепотици, железо не проверувајте во Авицена. На золва ми на два пати и измерија железо 40икусур запосле месец дена да и измерат 6ка, епа од кај таа разлика? Јас не одам одамна таму, ама ова претерување веќе.

На DigY му/ѝ се допаѓа ова.
  2. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Аман бре луѓе, ептен ме нервира вагиналниов секрет.... ме полудува, со денови сум како помочана, немам више гаки да си менувам , не ми стигнуваат, не можам да се доисперам ...морам да си купам уште (facepalm)

На game123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Јас мислев уринокултура да правам кај нив, толку ли лоши резултати имаат, сега ме замисли :?:

4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.855
    Допаѓања:
    109.956
    Јас ради тој секрет купив секојдневни, најобични, без мирис и скроз памучни. Ама се смири, сега пак има ама проѕирен е, не е бел веќе. Ко подмочана сум и јас ама па што да правам.

Јас правам во Адриалаб Абеја, или во Фармахем. Не ми се сигурни и толку. Од спермограмот на мм и брисевите на малата на кумовите не припарувам веќе таму.

5. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    јас се измачив два дена со керката по болница , темп. има никако да симне ни далерон и блок макс ни инфузија ни инекции ништо не помагаат , а течности незнам колку испи одвај отвара устето ама соработува и таа сака веке да не ја мачим,оцет, ракија бањање и пак спусти до 38 и пак качи што друго да правам и вечер ако не спусти мора на приватно да ја носам, некој од мајки што сте со дечиња даа препорачате добар клиника и педијатар, или нешто друго.Леле веке незнам глава каде ми е пет години ке има тем. за 24 часа и поминува а еве 2ден сме со тем. ништо подобрување .

6. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Е па купив де и јас од тие од КАМ што ми кажа ти, но има една недела кај што не ставам од нив се испалшив да не ми се напраело кандида од нив.... Мене секретов некогаш ми е прозирен , некогаш бел, некогаш жолетникав, некогаш подзамирисува, а некогаш не.... Јас не знам веќе што да мислам и што да правам ?????

7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.855
    Допаѓања:
    109.956
    Бел беше кај мене ама нема мирис. Сега е пак проѕирен. Јас почнав и да пуштам веќе, не успевам да се контролирам, многу ниско го носам. Денес и вчера стомакот на нозе ми е.

8. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    801
    @MADO јас пијам тотема 30мин пред да ја испијам по една ацерола земам . Иначе една ампула на ден ама железото си стои на 10ка !

На MADO му/ѝ се допаѓа ова.
  9. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Аман бе, гледај мирувај повеќе, лежи... 2 недели сега да не си мрднала, барем да влезеш во 36-та недела...

10. TheSecret

TheSecret Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    5.006
    Допаѓања:
    9.461
    Девојки што мислите за возење ви лифт? јас денес се возев и сега некако ме боли кај папокот, незнам дали е тоа :^)

11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.855
    Допаѓања:
    109.956
    Морам да мирувам, се зезнав овие два дена, крива сум ко криво дрво.

Тајнулке, не верувам да е до лифтот, коинциденција е само. Што дс прават тие што живеат на 15ти?

На Lorins и only44you им се допаѓа ова.
  12. sunshine2015

sunshine2015 Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2015
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    4.488
    Избегавајте улошки. Земете памук и ставајте си и ќе си мењавате на секое одење во веце. Јас имам лошо искуство со секојдневните.
    Патем, страшни киселини имам:sweat: изгледа од гризот ми е...што да правam :^)

13. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Spij vecerva na povisoka pernica i mozes da goltnes 4-5 zrna ziv oriz za protiv kiselini....odma proagja

На sunshine2015 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. wings

wings Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2011
    Пораки:
    1.201
    Допаѓања:
    2.889
    Ауу колку убаво! Баш скоро те прочитав дека брзо по првото дошло второто детенце,еве сега и третото значи хехе:D
    Близнациве посебно ме топат, би сакала и јас кога ќе останам втор пат бремена да бидат двечки:inlove:
    Со лесно!

На Lorins, eleni27, Mariangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    28.548
    По една ампула на ден на сабајле, едно саат време пред да појадувам, заедно со таблети витамин ц. Плус некое овошје пред појадокот може да каснам.

На MADO му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Jas pochnav da si go zhalam bebushot, samo mislam na toa kolku mu e tesno vo meshe i machno :( Znam deka ke ispadne koga ke mu e vreme ama ete denes takvi misli mi idat, go gledam neshto se mkne,se tegne od krevet me podkreva duri koga ne mozhe da se namesti i koga ke si se namesti si spie srcence.. A jas kako shto sum klaustrofobichna samo shto pomislam kako mu e panika me fakja :worried:
    Shto ubavko shiroko krevetche go cheka ono se zapnalo ushte vo meshe da pliva i da se guzhva :|

На kjukli, Sunshine_1979, SamovilkaH и 11 други им се допаѓа ова.
  17. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    eleni27 so srekja duplara bremenost, so lesno da si gi iznisis.
    I jas bi sakala da imam bliznaci.
    Inaku da prasam nesto, koga bev na ginekolog da mi zeme brisevi, mi kaza nadvoresno deka imam infekcija, poim nemam od kade I kako se nasla, ves redovno menuvam se banjam se odmivam, ali ajde, mi prepisa mikoril krem so naznaka isklucivo nadvor da mackam. I go pocituvam seto toa, e sega zabelezav deka usnickite nekako mi se podueni, kako oteceni, seks nemam, :( e sega ne se sekjavam dali pred da pocnam da ja koristam kremata mi bea rakvi ili ne. Dali nekoja ima vakvo nesto.

Mi stignaa rezultatite od brisevite I se negativni.
    Samo klamidija ne e gotov.
    Izvinete za dolgiot post.
    Pozz treta smena ;)

18. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    @alisijad i toa shto vikash. i jas imam na dolgo pauzirano od sex pred mm i ne mi se sluchuvalo ova. ne bi mi bilo problem da ne me korne stomak odma posle toa. ama sega potsvesno si staviv u glava deka e losho toa i ne mi se sluchilo od togash za srekja.

inaku jaz ziveam na 9ti. do sega ne sum imala nikakov problem od liftot osven shto mnogu mi smrdi :D
    @eleni27 srcka chestkitki bash super :*

На alisijad му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.860
    Допаѓања:
    22.261
    На Lorins и Mariangel им се допаѓа ова.
  20. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.004
    Morgen :coffee:
    Kako ste denes? Da ne me prestasa nekoja mamichka so ragjanje? :lol:
    Jas na ctg samo shto legnav, ke vidime shto ke kazhe denes 8)

На Magis, zajka1, DigY и 4 други им се допаѓа ова.