Мене па други филмови ме маваат деновиве, баш сега во 9ти Значи си одбрав и доктор и болница за пораѓај, дури и капар дадов (ај батали тоа) и сега наместо Санте кај што ми беше планот цела бременост, сега Чаир ме маваат некои мисли. Причини?! Хммм едни ми викаат исто ко приватна е сега Чаир и имаат супер тим, други за Санте ми викаат многу царски форсирале во последно време за тие пари детска ќе направам ова ќе купам да не сум се занесувала. Трети не ти требаат врски за Чаир, пречисто е вака така нема ништо да те кошта болките се тие секаде. Во ред тоа ми е јасно! Не ми е дека ваму ќе бидам третирана нешто плус, туку негата за мене и бебето после тоа. Како сакаш кажи, подруго те третираат.. .Поинтимно е... Сакам тој момент да го запомнам како човек , без многу гужви и разни приказни . (Што кажав сега не знам) .. Леле жениии кажете што да правам ; ме разбирате, немам ум Или да си продожам кај што сум тргнала? Немам ниеден човек во државно, ради тоа одбрав приватно а и за докторов, се разбира. Се' само да е во ред, се надевам нема да згрешам. Офф само кај нас има вака, никој од по странство што ми се не ме разбира што е државно/приватно. Секаде е ЕДНО! Кажете некое ваше искуство. СОВЕТ? @AngelOfArh мирувај, макар што не верувам да излези пред 15ти. Ве поздравувам
арна сум јас срцка, возбудени за четврток ни рекоа пол ќе ни кажат и можеш да замислиш од љубопитност дишеме на шкрги главоболката ја решив со газирано (преска што пишав дека ме боли глава) и сега си кулирам на спална со кучето се шириме ти како си?
@kelebeim***[/USER] ај оди си Санте ко што си решила. братучедка цела бременост ја водеше Чаир и се породи пред некој ден и испадна машко, не женско ко што викаа. епа куре да не видат малце сумљиво ми е.
За Чаир најубаво и најточно може да ти каже искуство @ivi1987.... Мислам дека и со првото таму се пораѓаше и сега и со второво таму ќе се пораѓа... Колку што ја имам читано јас тука, она е многу задоволна од Чаир... И јас сакав на приватно да се пораѓам , но бидејќи ни излезе друг трошак (сакаме да ставиме парно низ целата куќа за тие пари) сепак изгледа дека ќе се пораѓам на државно , здравје боже... Но, како и да одлучиш јас ти посакувам се најубаво и со лесно да ти е
Леле да ти кажам и мене вчера главата ме болеше, па пиев кисела вода и ми помина некако сама од себе. Потоа почна стомак да ме боли , се преплашив.... Потоа околу 1 по полноќ ми помина стомакот, па почна бебуш да клоца и тоа ненормално и сум заспала тек дури во 4 сабајле, па денес сум како отепана ..... А за полот , што да ти кажам ...што сака нека е , само здраво и право , вие секако најмногу ке му се радувате и најмногу ке си го сакате
Абе тоа е факт ама пуста радозналост, хахааха. Ке да ни е од времето ова со главиве. ти синојка у диско ко да си била
Уууф таман се израдував стерилна уринокултура (минатата недела правев), еве сега почнав да чуствувам како некое сечење во мочните канали , се надевам не е досаднава ешерихија...
Да бе така е , и ние бевме така радознали, нормално е тоа А синоќа стварно ко во диско да бев , буквално така беше .....А инаку мм ме зезаше денес дека сум му личела на Обеликс
@AngelOfArh Од денес биди вистинска принцеза и да не си мрднала.И не паничи ако бебчо има килажа и е супер развиен јас мислам дека нема никаква опасност.
добро маже имаш со смисла за хумор. пред некој ден си легнавме со мм во 12 а у принцип ја у 10 сум кома.сабајлето кога станав моеш да замислиш...сигурно и јас обеликс сум била
Hahahaha...ajde to , posle toa ne otidov vo spalna da se gledam na ogledalo??? i bas si rekov ...bozeeeee stvarno sum licela na Obeliks Ama mi e gajle mu rekov i na mm ...jas samo da si go iznosam bebus do kraj, da si se porodam kako sto treba i se da pomine vo najdobar red, pa ke vidis rekov posle ti koj e Obeliks
Како сте мешиња? Јас денеска не баш најдобро, се истурив од повраќање. Не ми е денот! Се надевам утре ќе бидам добра, мора да бидам, на син ми му е роденден. Цел ден размислувам на периодов пред две години. Ова време бев во болница со болки, многу споро се отварав. На се сега размислувам со насмевка на лицето, а тогаш и не ми беше баш до смеење. Помина тоа, поминаа две години, а како вчера да го родив. Лета времето женички, лета.. Тој има две, а за мене е уште бебе. И не можам а да не помислам на октомври и истиот момент да упрпам, кога ќе речам дека лета времето!
Поздрав и од мене @AngelOfArh јас и ти иста недела сме мислам, 35 ? Блазеси ти ти се наместил господинот кај мене е ептен горе никако да се симне па се мислам што ќе се случи ако не се спушти Инаку за запек мене исто ми помагаа киви многу, ставав по една во смути и супер бев.
Се опседнав, цело време се пипам за стомак. Страв ми е, не сум паничар некој ама се работи за мое дете. А гледам пишувате дека сте почнале да го осеќате порано, кој 16та, 18та недела.. и се исплашив малце