Не знам, ќе си видиш и осетиш самата Зависи и колку гласно и каква музика. Некоја музика делува смирувачки.
Ke se rasprasam jas poubavo. Utre ke odam. Ako treba vo Skopje ke gi pravam, barem pesplatno e. Tuka na privatno ne plakam. Angel, i jas taka resiv. Kaj ovaa ke odam samo za upati. Ostanatoto vo Skopje.
зека се извинвам ама ке се замешам слушнисе со др Бранко за консултации изоди кај него на приватно еднас онака кажи му го проблемот види што ек каже јас го ценам него многу За дека ти е опасна работата со висок притисок и проблем с бубрег да опасно е ама па како што е господ никој не е некојцела бремеосттака ја гура со прегледи терапии неој па се ок и наеднаш виск притисок и хитен царски јас ке речам нека те чува господ како е пишано така ти само биди си позитивна и матичната ич не ја слушај нема појма од ништо уствари не се замара
Fala mila na sovetite. Jas bev pred 1 mesec kaj nego na privatno. 2 pati bev. Imav i jas dobro mislenje za nego kako lekar, ama pogresiv. Me snimase na eho i ne mi kaza se tocno. Gledase samo da zeme pari.
Epa menee ne mi davaat, jas ne znam sto e pravilno veke, doktorkata.mi vika ne ti treba boleduvanje nema.potreba...ne znam dali da I zapnam za da mi dade boleduvanje, illi opstata maticna sto mi e da si mi dade I toa ke mi bide
Ne. opshtata sam dve nedeli i amin posle. zapni i na ovaa deka bolki imash ne mozesh da stoish n rab 8 saati i rechi i ako ne ti dava kje odish na gak da barash posho nemash namera da gubish dete radi niv. bidi malce postegnata sepak za tvoe dete se raboti i imash pravo na toa.
И кај мене нешто слично мила,јас се мерам на секои 5 недели. Во 5та и 10та бев 56кг,се мерам во 15та 59кг Јас нешто не обрнав внимание,кога им кажав на моите се запрепастија 100 кг ќе сум се направела. Е како да не. До крај очекувам макс до 66-67 да одиме и јас и ти,слабички сме
Jas slednata nedela ke go doznaam polot na bebeto. Sakav da kazam, deneska i vcera porucek mi e soliden pritisokot. Ja pokacivme terapijata, so uvin cajot pocnav da mokram cesto. Daj boze da se sredi se i slednata kontrola da bide se vo red. I da uzivam konecno. Vsusnost jas i sega uzivam, se raduvam sekoj den za bebeto, samo malku sum vo stresna situacija poradi problemite koi mozat da mu nastetat na bebenceto. Zatoa , se sto e vo moja moznost go pravam.
Дрвојки денеска на вешот приметив како светло кафеав исцедок на бришење немам ништо, така како нечист веш, страв ме фаќа...