оф леле од кај ќе ме боцнат се чудам, една вена ми е таа е веќе критична за боцкање цел живот на таа боцкам за се и свашта, ми е страв тромб да не ми се откачи не дај Боже
ке те боцнат на раката кај тие вени, не мора на оние горе, не ми текнува на имињава хаха ама сум гледала боцкаат и таму обично кај што се става канела.
Хаха сватив кај кои вени ама мн боли таму него ќе им кажам канела да ми стават да не ме боцкаат сто пати ќе си платам ако треба
@AngelOfArh , imam fiskalna deka sum platila da. Se pobuniv vo drzavna, ama ic ne ne percepiraat. Se odnesuvaat arogantno. Jas navistina nemam nervi da se raspravam. Mnogu sum istostena. Mi se slosi, povrakjav. Edvaj stignav do doma. I urinokultura vo mikrobiologija mi kaza devojkata od salter bilo 400 denara. Veke sakam se da e vo red i da se stabiliziram. Znam deka ne treba taka, molcime i zatoa ova ni se slucuva. Ama nemozam, 15ta nedela sum veke, sekoj den sum na bolnica. Mislam deka me razbiras sto sakam da kazam. Vcera rekov ke odam vo skopje, ke platam karta 400 denari i se e besplatno. Ama nemozev. Nanoke pocnav da ne spijam. Po 2/3 casa veke. Edvaj funkcioniram.
pa ima ama kako i sekogash povekje za devojchinja ima utre i do loko kroko ke trknam pa ke ti kazam i za tamu
Jas bev vo locco crocco i nisto ne najdov. Pamukot ne im e kvaliteten. Najdov preubava bebeska obleka vo Leptokarija, pa denes si zedov za iznesuvanje od bolnica alivca i plus dodatni kapcinja/corapcinja/benkicinja. Isprano, ispeglano pogodeno za bebushka moja Dobra nok meshinja
Zasto ananas ne bil zdrav vo tekot na bremenosta,jas sega jadejki kompot od ananas se zasrknav ko vidov
a vo kisela voda beshe ili belimbegovo? posho odma mi rekoa tie deka u vtorot ima povekje izbor. sepak i jas denes kje se pushtam u maalski zashto uvek naogjam ubavi a ne se izgor
Svez ananas moze, konzerva ne. Jas im se pushtiv na kompotite na svekrva mi poslednite nedela dena i napraviv belja. Ima neshto so ovoshjeto konservirano, koj da znae shto e, dodusha jas mnogu se opushtiv so mnogu raboti I moze ne e bash od kompotite ama doktorot reche da ne gi jadam. I na sinko moj alishtata se isprani, baba vecher ke gi pegla Bash me zachudivte za Loco Croco, bash Sega koga gi pereshe majka mi alishtata gi gledavme od vnuka mi bodinjata,ko novi,a edni kupeni od Wenice celi izvrteni, iskriveni. Definitivno najubav kvalitet imaat tievod H&M po 7 vo komplet shto se. Ako najdete nekoj da vi donese ili da narachate ne se mislete.
Odmaram, a shto da pravam, se buni koga ke se razdvizam. Sinoka pak negoduvashe neshto ama zaspav I miren e. Mene ne mi e jasen mojot fenomen E.Coli, simptomi nikakvi, mokracha bistra, miris nema, vo urinata od obichna laboratorija 1 plus, nema nitriti, leukociti mirni, a vo taa od Adrialab 1 000 000 bakterija,zar I oni se iskurnazija bre. Sleden Pat pravam na klinika I ich ne mi chue. A da zakrepneme malce so sinko I ke odam kaj Lekovski vo Sistina, ne biva veke vaka.
Znaci nese normalni so rezlutatite a da znaes deka i sistina nese poarni.Kaj niv pravev PAP test i mi pokaza kletocni promeni koi asociraat na virusni infekci i maticniot mi vika izgleda imas hpv od pamet se izvadiv nemi treba toa sega i pravev hpv tipizacija i nisto nemase drugite brisevi super. Sto videle tie vo Sistina bog znae. Odnesi na Klinika urina vo Ponedelnik da vidis tamu sto ke pokaze.
Angel mislam deka si stroga kon sebe. Znachi moze i da si nemala sex i da ne si jadela kompot ova ke se.sluchelo. Ne si se obvinuvaj be zeno bitno bebac e ok kje si polezish i op posle zaedno kje si lezite. ich ne baraj prichina za nishto se dur ste dobro, a taka i kje ostane. jas se mislam deka na kraj i kje go nadnosih ama aj pred raka da ne zboram inache ima na fb da narachash obleka H&M ama malce nabildale cena deka i gi gostavuvaat. a sepak e najneiznosena obleka taa od prvite tri meseci. a za kvalitetot nema zosho uopshte da se sumnja. waikiki isto ubavi se pamuchni ama izbor za mazinja jok. i namerno demek u siti mol deka aj povekje izbor. ne. znachi se na se zedov 8 parchinja obleka od koi 4 za 1-3 i 4 3-6 meseci. nema izbor toa e. bash i kaj shto reche kelebeim kje zirnam ko kje me nosi pat.
Jas znam deka Mariangel e dobra,bidejki ona e silna devojka ja znam od start na nejzinata bremenost .