Maliot e borec neviden, silno bebence se drzhi stabilen e za sega fala mu na Boga. Jas se trudam da sum dobro, ama teshko mi odi. Ako prodolzham vaka ke mi treba pomish, psihichki se upropastiv
chim toj e dobro znam kje ti pomogne i ti da se oporavish. nie sme ti tuka za muabet sekogash koga kje ti zatrebame. drzi se pojaka si od shto mislis mila
Moras mila da bides dobra,davajte si sila so soprugot sega vie najpotrebna. So bebeto ke bide super veruvaj mi.Na bratucetkami malata imase nesto slicen problem i za 24 casa od koga se rodi zaminaa vo Bugarija ja operiraa dva pati sega e super od septemvri prvace ke bide,ednas godisno pravat kontrola tamu i see vo red. Te guskam silno i bidi Silna te molam.
Moram milichki shto drugo mi preostanuva.. Znam i jas mnogu sluchaevi ama koga ke ti dojde na glava nitu eden uteshitelen zbor ne pomaga za zhal. Najsebichno mi e sega da mislam na mene, ushte posebichno e da odish i da si napravish neshto na sebesi. Mora da se borime, sin mi izleze posilen i od nas. Veruvam deka ke izleze kako pobednik od bitkava..
@Mariangel силно те гушкам! Ти си многу храбра мајка и ти се поклонувам!!!! Ќе биде добар синко, мора да биде со ваква мајка покрај себе. Ви ја посакувам сета среќа на овој свет, никогаш повеќе да не се растажите! Од убаво да не куртулите! Бакнежи и прегратки до двајцата!
Dobar ke bide maliot angel, edinstveno shto mi e maka shto ne sum tamu da mu vlepam eden boks na toj idiotot od doktor na Mariangel. Bebche ke bide odlichno mila moja Moniche ke pravam brisevi na 15ti, togash I urinokultura ke pravam, bash I ne smeam da se dvizam tolku. Mene bitno mi e dodusha brisevite da se chisti, drugo nishto, urinokulturata manje bitno. Edvaj chekam ponedelnichki da zakazam kaj doktorkata shto ke me poraga, veruvam vo nejze mnogu. Digy ke vidish mila, se ke preispituvash shto si napravila. Nikoj ne znae shto e prichinata ama zoshto na najubavovo vreme da sedam doma, moze sum mozela da sprecham. Bebche I Sega da se rodi ke bide dobar, ama neka mi se zbucka ushte malku da ne se karame Moze I da go nadnosam kojznae, ama ja bi da se rodi tamu kaj 20 April, dosta ke mu bide
Angel skroz si u pravo deka bi se isprashuvala kaj sum zgreshila. ama moe e da recham da ne mislish na toa a tvoe e da mi kazesh i ti bi go praela istoto kje bide se ok src
Mami od Skopje da ve prasam kade mozam da najdam kolicki od chippolino.Planiram da odam pa da razgledame poleka poleka da se spremame imajte ubav den
Има ли некој што чека да се породи во секој момент?Јас од утре влегувам во 40та недела,се си мислев дека ќе се породам одма штом ќе останам на боледување,но не излезе баш така .Ама секој ден и секоја ноќ ми се се потешки и потешки,уште сега сум хронично ненаспиена,не се седи,не се лежи,не се работи,за ништо не ме бива.Имам голема толеранција на болка,па се си замислувам а што ако тоа што малку ќе ме здоболи кичмата од време на време се породилни болки .Ова чекањето најтешко...
Свежиoт aнaнaс сoдржи брoмеaлин кoј мoже дa гo oмекне грлoтo нa мaткaтa, сoк, кoнзервирaн и сл.мoжеш дa јaдеш. Нo имa мнoгу кoи јaделе пa ништo не билo . Прoчитaј си пишувa дoстa пo интернетoв зa тoa.
Vo Kisela Voda bev, i mnogu mi se vide kineska robata. Bashka voopsto neusluzlivi. A tolku go reklamiraat... a vo maalski epten se najduva, i raat da razgledas i se. Vo city mall izgor bese sekade, obicno belo pamucno kapce 750 den. Isto ima ubavi baby clothes vo Sofilend, nosat od Carters i se duplo poevtini nego city mall. Taka da vidi, prosetaj si. Ubav e denov za site
Mami najubavata i najkvalitetnata obleka za bebe e vo tritex, barem spored mene. I evtino e, a kvalitetot ne go komenttiram. Vrven. Moeto since 90% e obleceno vo tritex obleka. Imaat stosni napisi, interesni modelcinja. Ova e moe mislenje. I so bliznacinjava zdravje ke ostanam lojalna na tritex. Normalno imame i drugi obleki, ama ona sto najmnogu trae, ne se osteti, ne izgubi boja od tamu ni e. Ubav den
Lele adrialab se uzas jas za malku ke gi tuzev za nanesen stres bezpotreba za edni rezultati. So godini tamu ne pravam.
A kadee sofilend? Lele devojki jas sum vi izguben germanec nisto neznam samo nekolku prodavnicki i tie vo citimol a bila li nekoja vo ramstor mislam imase edno mothercare kako e so ceni
Софиленд е во Лептокарија и во Гтц на први спрат во уличето после Ексклузив за обувки. И јас можам да ги пофалам Софиленд, америчка роба, апликациите од бодијата не мрдаат, бојата исто така. Но спремете се и за посоленки цени. Јас купувам само на попусти. Mothercare е папрено @zajka1 побарај ги Алф кидс од Прилеп на фејсбук. Сите колички на Чиполино се најевтини кај нив, а испорака до Скопје преку Глобко е само 200ден.
Ве молам кажете ми јастуче или нешто за седење на стол за трудници во канцеларија. Скоро 36 сум ама сакаам да терам до 22.04 ако даде Бог ама седењето ми е тешко. Од каде да земам имате идеја????
Jas mislam denes go osetiv moeto malecko. Mnogu me boli desniot bubreg, desniot bubreg i nadole pokraj nogata pocna da mi odi bolkata. Ne mozam da stanam, ni da odam. Vcera si kupiv povtorno caj od brusnica, uvin. Neznam, sega odam pocesto da mokram, pritisokot mi e podobar odkako pocnav da isfrlam tecnosti. Se molam samo da se sredi bubregot. Da ne mora da mi stavaat dren, da ne se podlozam na dopolnitelni stresovi i da si odam kaj mazeto. Se ke pomine koga ce bideme zaedno.
Докторот ми има кажано дека не е убаво да се мешаат чајот од брусница и увиниот чај, или едното или другото...