Ne chekaat meseci vo bolnica i oporavuvanje, ne chekaat nekolku operacii i teshki migovi. Ama majkite se silni, a bebinjata ushte poveke. Ke izdrzhime.. Fala na poddrshkata na site, ne sakam da polnam volku ubava tema so negativnosti.. Galkajte meshinjata, uzhivajte vo bremenosta i od srce vi posakuvam zdravi i zhivi bebchinja da gushkate. A za moeto sinche molete se Gospod da go chuva i da mu pomogne Pozdravche od mene do site
Neka e ziv i zdrav,mn sreka,zdravje i ljubov da ima vo zivotot.Se ke pomine zivotot e kucka koja lae i kasa,no kako sto e gospod nikoj ne e
me boli stomaceto blagi bolki mi rekoja deka se normalni do kogaa ke gi ima ? vo 6 nedela vejke sum uste 1 den
Абе мешиња ај совет,мислење. Имам бајаги болки во едниот дел од кичмата поточно лопатката. Апчиња никако не сакам, а имам домашен мелем кој одлично помага ама незнам дали смеам да умасирам од него. Состојките се ракија,рузмарин, толчен аналгин и ментол кристали. Ако знае некоја многу ќе ми помогне Кај докторот ова време и за ваква работа не ми се ѕвони.
Mene za caevite taka me sovetuvase urologot. Iskreno neznam na koj doktor da se oslonam. Na kogo da veruvam. Od vcera posebno imam prejaki bolki vo desniot bubreg, se molam samo se da ispadne dobro. Uste 3 nedeli imam za kontrola kaj nefrolog i urolog. Da me snimaat povtorno i da znam na sto sum. Sega misli me otepaa. Kolku i da se vozdrzuvam, nevozmozno e da sum totalno iskulirana. Jas neznam kako barem. So bebus se galime, rasteme. Srce na mama. Za edna nedela treba da se vidime povtorno. Togas ke bideme 16 nedeli, treba da ni go kazat polot, da znae mama (jas) sto da gledam od garderoba za moeto palavko.
Јас сум 7 недела и имам такви болки, не се плаши не е страшно и јас истото го прашав тука.. а и по другарки што сум прашувала и нив така ги болело... вторник сум на преглед, да го слушнеме срценцето , ќе го прашам докторот.... овие три дена многу сум разочарана од маж ми, не разговараме, така тешки зборови ми кажа, душава ме боли, му велам прекини веќе, ауууу само ти ли си родила, што може од стрес да ти се случи.... ете малце да си ја олеснам душичкава...
Добро утро трудни! Јас супер расположена сабајлево, ви ја пренесувам позитивава на сите Вчера видов,не видов се намачкав сосем малку со тоа ракијата и престанаа болките, еве ме наспана мирна. Имајте си го рецептот од погоре во предвид за вакви болки,мајка е само тоа помага. Инаку сабајлево си се потсетивме со мажле дека 2 години се трудевме за бебе а сега уште не сме свесни дека си расте и тука е, па си галевме меше па се галевме ние и така Онаа другана тема со слики од стомаци нешто слабо ја апдејтувате, јас денес се спремам да сефтосам и таму Убав неделен ден на сите!
Dobro neli bucinjava kako rastat nemaat mesto za mrdanje, mojov ne e zastanat minutka da mi e ziv i zdrav Sinoka baba peglashe a mama polulegnata dipleshe, dali se raduvashe na ubavite mirizlivi alishtenca, ili mu bev losho namestena, ne znam, ama znam deka detushko ne zastana miren. Eve go ika i moram da se svrtam ili nema da zastane Nedela tmurna moi mili, ja lezam a okolu mene vredni site
Mamicki jas izgleda ke bidam carski so spinalna. Nogu e iv I karlicno ,ne se mrda. Procedurata ja znam .. tuku me zanima za posle toa. Dobiv informacija da ne pijam voda posle carskiot za da ne mi ostanel stomak .. tocno li e