Ubavo, bar tebe majka ti i nekako te tesi.... Mene ne me ni prasuva kako sum , ni bebeto kako e .... A koga ke se pozalam nesto mi vika....ajde ajde napravi si tamu caj i lezi, nisto ne ti e ...Krajno sum razocarana od nea
Јас веќе осеќам невиден притисок одвнатре. Одвај на шоља седнувам и мислам сѐ ми е излезено надвор. Стомакот ми е сѐ поопуштен, хемороидите излегоа, мислам и детево ќе го родам дома... Болки сѐ уште нема некои сериозни, во движење сум нон стоп, турбо секој ден. Ајде нека се префрла уште некоја од поддршка, јас кај и да е отстапувам место во темава.
zuto- како јас да сум го пишала постот твој ,преку ден ништо ,а навечер борбите почнуваат и секоја вечер му викам на м, ете сум готово дојде моментот Dали џабе, легнувам спијам пак исто врти се преврти се боли,моли, коли трчај до вц ....ќе преспијам и свежа, а терминот ете го уште десетина и кусур дена .А џозефина долу како во војна да била отечена , уморна и башка со зголемен вагинален исцедок.
Имa ли некoјa трудницa сo близнaци или сaмa се мачам @only44you. А ти тукa си билaaa a бaш си.пoмислив кaј oтиде женчевo и дa ти кажам искренo никoј нетребa дa ме разбира и дa ме прашува кaкo сум зoштo сaмo јaс си знaм штo се не пoминaв,биди силнa секoј си гo.нoси тoвaрoт и мaкaтa.Нo oвс е нaјслaткaтa мaкс,сaмo живи и здрaви дa ни се бебенцaтa пa сaмo најголемата срекa кoгa ке се рoдaт ке биде нaшa
Мила такви се некои, не и земај за зло, тетка ми е таква, никогаш никого не прашува или само ке рече ајде ништо не ти е не си умислувај , ете тука сме ние нас жали ни се
Zenicki, denes bas sum aktivna vo temava, si dojdovme od bolnica, go vidov, MI MAFNA, ubav na majka najsrekjna bev, d-r vika bidi go so ubavi dvizinja pravi. Jas so da vi kazam vo oblaci, dobri sme si I taka. Ni go namalija utrogestanot, ni dadoa vitamini premama duo, pa dajte kazete nekie iskustvo so ovie vitamini I dvete doktorki kaj so odam mi gi preporacaa istite.
@ivi1987 Na internet procitav deka takvoto cesanje e znaci na problemi so dzigerot sto moze da bide stetno za bebeto i ke mora predvremeno poraganje, denes bev ostaviv krv da mi pregledaat epten m i e strav da ne e nesto takvo
Ima i poloso srcka, mojata ne se ni javi da mi rece zivo zdravo za prvoto, nitu pak posakala da go vidi. Toa e, i jas sum mnogu razocarana
Да да и јас читав исто и одма на матичната и вртев ми се смее и ми вика ти не знаеш кое е тоа чешање нема да можиш да спиеш ќе ти смета дури и пижама на телото и ќе биде со црвенкло и осип, а тоа чешкање е најнормално кај оние со посува кожа во овој доцен период од бременост ради ширење на кожата. Така да уживај не се замарај
Еее пa вие сaмo oвде пишувaте,јaс се местaм oд тема вo тема.Сегa сум вo третo трoмесечие oд утре здравје 27 дмa неделa.
Of leleeeeee.... Jas pa mislev mojava deka e edinstvena .... Samo ne mozam da svatam kako mozat bre??? Kakvi majki se tie