Ako nw vi davaat prioritetni upati za nekade znaci deka go imaat ispolneto brojot za prioritetni upati za soodvetnata oblast. Kolku jas sto znam ograniceni se kolku prioritetni upati za sekoja oblast mozat da izdadat. Jas d-dimeri ispituvav vo Sk so prioriteten upat koj go dobiv bez problem.
Ne mi naplakaa. Cekaj 2000 za ehoto plati? Posto znam tolku im e. Epa toa nametka i za l. higiena za mene. Za bebevo spakuvav se, od pred mesec, samo vadi prevadi pravam
Ako ti se udobni zosto da ne?! Jas 9ti sum pa nosam uste. Ne se stegam znaci, ama ovie se malce elasticni
Женски јас сум 23г.н и кога си го допирам стомакот ми е тврт, имам редовна столица, како е кај вас ? Дали е нормално
Мамички јас денес бев на гинеколог и само еден брис ми земаа тој во 9 ти месец бил само еден . Точно ли е? Некако со резерва излегов, прсвев и крвна слика хемоглибинот паднал на 95 а со 135 стартував. Сега на крајот бива ли? ај ќе стиснеме заби ние уште малку имаме.јас до сега бев супер се надевам така ќе продолжи. Со лесно на сите
Znaci taka 37'nedela sum. Denes bev na pregldd.I detto porasnalp samo 200gr za 2 nedeli. I sega sakal.doktorot da mi prave stres.test nesto kako lazen poragaj za da videl dali ima uste hranlivost vp.placentata. ako nema togas ke me pravi direktno carski rez. Preplasena sum. Ima li nekoj iskustvo so toj test I sto znaci?'dali ima golemi bolki.
Ако ти е за утеха првата бременост само тој брис ми го земаа, а и вторава ќе си чекам до 9ти месец за брис. Ама нека кажат другите феминки, подобро е.
Дали е возможно да се почувствува движењето на бебето уште во 12 недела? Од тогаш до денеска повремено сум убедена дека чувствувам како се движи. Мм вели дека е многу рано, јас сум скоро сигурна дека тоа е тоа. Син ми прв пат го почувствував многу подоцна, некаде кон крајот на четвртиот месец.