Е да знаеш, баш ме изнасмеа со муабетов Не знам бе некако не ми се секса , ми е страв Ангел, уште ли е тука ?
@LadyC некад ни тие не знаат од каде е тоа крварење. битно бебац да е ок. а веќе у живот на тој мајмун да не му отидеш. @only44you ти го разбирам стравот ама морам да те посмеам мене па ми се секса ама пусто ми фуфка
Еееее таман ко така Ајде живо здраво, шо да е, бебенце... Ти посакувам како досега што ти било лесно, така и до крај да тераш
Дали е некој запознаен со терминот sludze или дали имал таква инфекција? Ова бил понов термин и не мора да значи дека станува збор за инфекција на цервиксот. Тоа се создавало од лупење на епител и од течност од обвивката. Во март се ми беше во ред, и брисеви чисти и крв и урина во ред и уриникултура чиста и торч без проблеми. Сега како да и се виде на докторката нешто налик sludze и нареднава недела со крв и урина резултати ќе одам на контрола. Можеби ништо не е ама ми се чини дека пола бременост ја поминав во страв и под стрес. Не можам да истрпам до нареден преглед кога воедно ќе ми биде и вториот скрининг, плус и опседнати сме со читање по интернет па на секакви текстови налетуваме, некои може да не извадат од памет.
kupivme krevetce, kolicka, transporter, zica so peskirce za banjanje, peskiri, bodivcinja, ligavcinja, cucla od nuk zemav so Miki heheh. I jas planiram samo edno shishe, zdravje posle za ponataka ako treba. Imam uste dolg spisok. ama podobro so vreme da si pocnam, posle ne znam kako ke bidam so dvizenje.
Da znas deka nekolku dena mi se jadi sladoled od Palma, definitivno ke moram da se prosetam do tamu njami
Ubavo si napravila se poleka sto si kupuvas...Jas nisto seuste nemam kupeno, a se potesko i potesko mi e dvizenjeto, uffff......
Mila tuka imas spisok za novorodence.http://bebesupermarket.mk/?cat=41 Jas nemam namera pola od ova da kupam, ama gro e potrebno