Pa kaj mene rita sekoj den I osven nekoi menstrualni bolki koi vrvet brzo I bolki vo polovinata I pojacan iscedok....lele dali jas preteruvam so to pobrzo da si go vidam dundeto pa sakam da pocnit
Сите сакаме, ама нека поседат малце да се спремат убаво. Јас викам до среда да причека, да земам резултати од брисеви и хепЦ ќе правам во понеделник а тоа одма даваат и после нека иде, тие две ми се некако битни,другите испитувања дури следен понеделник, ако сака да причека до тогаш супер, да не ми биде џабе боцкање.
Lele i mene nokeska i skoro cel den ja nemase da mrdne,de kafinja,blago,dorucek,ruceka i mn slabo ja osekjav,malku falese da letnam pak na ctg,a vcera bev,se izvadiv od pamet.Ama posle toa ja osetiv malku ne kako vcera ama mrtka. Sto ti kazaa tebe,zosto e taka,pa gi nema. Jas vo ponedelnik pak na ctg.Inaku sum 37 denes polna
Ah be zeni. Procitav sladoled, palma ova ona i vikam mora da se jade odma. Maliot vo kolicka i mu vikam na mm itno morame na benziska moram itno nesto da kupam. I jadev. Ne e kako vo palma, ama bese sladoled. I mene ovaa vo karpos 4 mi e poblisku, ama vie za aerodrom ste praele muabet. @LadyC nie komsiki ke da sme I da vi kazam i jas palam po edna cigara na den, ako mi se gadi, ednostavno moram
Neznam, navika li e, potreba li e, neznam. I se cudam kako vo prethodnata bremenost niedna ne zapaliv.
Ejjjj Skopjanki,zs me strvite,jas cela zima jadam sladoled,no ja spomnavte Palma,cetiri godini se utepav jadejki,e sega da mi pratite po posta i da gledate da ne se razledi
Me iznasmeavte so sladoled kako da sum pocnala tema vo forum za bremeni zeni hehe Nego da ve prasam normalno li e denes cel den da mi e kako potvrd stomak, prv pat taka go custvuvam? Inaku sum 27+5. Do pladne bese mek i naednas kako da se zdrvil cel?
Da, normalno e. Sega se poveke ke go cuvstvuvas potvrd. Mene kamen mi e skoro celo vreme, pogotovo od desna strana.
Okolu cigarite. jas ne gi ostaviv odma. i mu kazav na doktorot i mi reche sakash pushi sakadh otkazi. i jas pochnav poleka no sigurno. sega nemam zapaleno so denovi i za toa zborevmem reche ok shto nestresno si gi ostavila. bez shokovi na organizmot gushenje plukanje katran i shlajmovi. vika i bebac ke podishi chisto vaka.
Zavisi od mnogu raboti, pred se od postelkata dali e na preden ili zaden zid, mojata e na zaden i napred go osekam sekoe dvizenje, pocna vo 16 ta Lele sladoledziki dostate ili ke prakate vo sekoj grad gledam
Честитки, нека е здрав и жив и од Бога благословен. Јас ранобудник денеска, ич не спиев убаво, како на рати некако Имам како благи менструални болки од нокеска...требаше да одам на гости денеска ама ќе откажам, ќе си полежам дома малку.