Ej a ovde ako si pusac I si trudna doktorot ti zabranuva da gi otkazes naednas veli to e sok za organizmot samiot organizam e pod golem stres a to za bebeto e 100pati postetno ili ako imame VOLJA poleka to da se prajt so namaluvanje ili pak najveke do 5vo denot velit so tolku cigari nikotinot skoro I ne e vo krvta a ovde znam mnogu trudnici koi nebile pusaci pa vo bremenost I'm se bara I si puskat taka da jas go cenam sekoe mislenje vo pravo se ama sekoj za sebe
Isto I jas sekoj den po pola kilo so mnoguuuuuu seker I koka kola.....do dusa nemam probano negazirano cela bremenost ne mi e Dobro od tie zdravi sokcinja
Sega go zaspav sinko i odam da spremam jadacka za nego i za mene. Deneska sme sami so bucko, pa jas resiv ke si przam kompircinja i virsli i ke si napravam salata zelka so krastavica. Popatno si velam ke specam edno torte, ama ako imam vreme toa. Aj odam da lupam kompir
Mi potece nesto kafeavo,a stavam krinon gel,me faka panika,da ne se e slucilo nesto,lele ke umram od sekiracii
E taka mi idat mene da ve gagjam ko ke mi spomnete tost limonada torta sladoled I red drugi raboti koi ovde gi nemam ....inace jas gi spomnav PS vidi ako gagjas nek je so cokoladen preliv
Germanija .....nema tost nema limonada nema torti ko kaj nas sreka ima argeta si kupvam ama umiram da jadam Eden tost so sunka kompircinja kecap I majonez I bukovska I origano
Ej I ako veruvate ovde nema tosteri ko kaj nas da si naprajs ona prav tost se se nekoi bezvezni I nisto ne e ko kaj nas jadis piperka mislis tikva jadis.......ahhhh mi falit Makedonijata I to mnogu
Ете мене ми рече декa aкo.пo еднa пaлaм сум мoжелa и пo ниеднa и рече мoлим те зa бебенцaтa,сегa ретко мoш oд тoгaш еднaш запалив ке му дoјде знaчи 1 вo.месец и ми се сврте oд 2,3 димa и јa фрлив.
aj dosta za cigari be, kje mi se pripushi sho ubo za ruchok si zborevme. gleate li u germanija nema asalen tost ko trkalo so buchkurush unutra prsti da izlizesh. vie za cigari zborite ( )
ne te rchkam vekje na taa tema znam kako ti e :- inache mojot ruchek sam dojde na vnuka mi i pomina rodendenot pa denes slavea v igroteka i naednash me napadnaa eden kup ruski kiflichki i torti sea sum 7mi u stomakot
Епa aјде нa јaрешкo хехе јaс сaмo нa мaсo сум пoрaди нискиот хемoглoбин и мешoјaдец ке стaнaм уште малку.
fala draga moja ama jas meso jok. vegetarijanec sum dolgi godini ali na zdravje neka ti e i ako si za taraturche uz mefceto bujrum. rakiichka ne davam