Јас сум 6та недела ... исто така имам грчеви во долниот дел од стомакот, бев на гинеколог и ми рече дека се шири матката, но доколку продолжи да ме боли да и се јавам. -И се јавив и и кажав дека продолжија грчевите и ми даде утрогестан вагинални. Мој совет е да си прашаш на гинеколог. Поздарв
Јас изгледа ќе треба да бидам хоспитализирана поради високите дидимери 3975 во 6 месец докторката ми кажа дека мн било рано за толкав резултат и дека мора да ми ја следат состојбата за да не дојде до гестози ии помагајте незнам што да правам
barem tamu celo vr kje te proveruvaat. ne se plashi src. kje bide se ok. so soodvetna terapija kje pomine.
Izvinete sto ve zamaram tuka. Znaci denes mi e 2 den id carski. Se porodiv vo sabotata vecerta. Veke vo nedela sabajle stanav. Se custvuvam nekako dizzy koga odam. Kako da ke padnam. Imate nekakvo iskustvo I sovet
da, no vo takva situacija podobro da si megju struchni lica nego li doma kje se oporavish za nekoj den i kje si dojdesh domche bez grizi. stisni zabi jas ti pushtam srekja
u princip taa trae 2 chasa. no moze i od toa da e a moze i od reguliranje na hormonite postepeno. daj si vreme. ako ide na poarno utre ne se sekiraj ako ide na polosho lekar.
Девојќи денес бев кај матичниот лекар. Ми рече дека сум осма недела има срцева реакција добро е сместен сликичка во рака и толку. Ни брисеви ни ништо. Во меѓувреме сама правев крвна слика му ја дадов рече дека е во ред, ми даде и едни вагеналетки за бело прање, односи со мм да не сме имале заради белото прање и тоа беше се. Кога му спомнав за пап тест и урина и друѓи испитувања ми рече дека премногу сум се секирала. За три недели на контрола па тогаш ќе сме правеле пап тест брисеви....Нели требаше сега на почеток барем основни брисеви да ми земат?