e sho sea jas najjaka sho da praam koa sum verna na toa shto go sakam i jas iam iscedok i bolki i me rita maliov ama mi rekle se e ok pa zatoa sum polabava. inache se naogja bostan ama ne e sea ubav. ko zimska zelka e. veruj povekje sakash da pochekash do letoska @kelebeim*** da ne puknesh me presmea. go mavnav i si legnav
Ок, извини, ај да не се правиме ние паметни, тој си знае што кажува. Како и да е, честитки за тебе и со лесно да ти е во наредниве месеци.
абе се е тоа ок што си со ивф и што си фатила, честитки од се срце, ама тоа може да е кесе, не плод. сфаќаш?? тоа е кесата каде што ќе е плодот, т.е.кесите пошто носиш 2. ако имаш извештај препиши овде.
Види докторот не е дека не знае, ама јас сум 6+3 па ембрион не се гледа сеуште само зачетоци. Минатата недела на 5+5 плодот беше 3.3 мм кај мене. Значи стварно нешто не штима.
@kikin pa jas pisav mm,ne sm,..greska da ne si procitala,.. @DigY jas taka go razbrav,mi rece imame dve zafateni ednoto e 8mm drugoto 5mm,ne mi spomna ni kesi ninisto dr.
убаво ти кажал, дека има 5мм и 8мм, ама не ПЛОД, туку кеси, место каде ќе се сместени бебчињата, ме разбираш сега? толку мм да имаат бебињата треба 7-8 недела да си. не се секирај се си е нормално иначе. со среќа и со лесно.
Leleee ama me napadnavte vie iskusnite,jas nikade ne pisav plod,go citirav dr,..jasno mi e deka e prvo embrion,ama mojte embrioni se stvoreni nadvoresno,pa moze zatoa i kazal taka dr.i prva bremenost mi e
Ај кажете кај има убав квалитетен памучен градник, што ќе дава потпора, но никако да не биде со метални жици, пошто „цицињава“ ептен напреднаа, па да си земам еден поголем број релаксирачки...
Прва работа никој не те нападна сите ти објаснивмесо убаво. Втора работа сама рече БЕБЕ,еве ти што си рекла ако сумњаш natalija86 напиша: ↑ Ajde da vi se pridruzime jas i mojte dve bebuski koi denes prv pat gi vidovme,inaku sum 3ta nedela,pocetnik,..dr mi kaza deka ednoto bebusce e 8mm a drugoto 5mm,do slednata kontrola ke videl dali pomaloto ke se razviva,nekoj iskustva so vakov slucaj dali imate,.. Трета работа добре ни дојде трудна жено!