Без oглед штo си сo ивф неделите се сметaaт oд денoт нa пoследен циклус, не oд трaнсферoт или сличнo.
Извини, не сакав да те навредам или нападнам, сакав само да ти помогнам. Немам никакво искуство ни јас веруј, ама и јас кажувам што ми кажале мене и што сум прочитала по нет како одат неделите. Нека ти е со лесно и дај боже двете здрави и живи до крај да си ги износиш <3
Daleko od toa da sumjam sto sum pisala,kako trebase po tvoe da pisam,,.ajde da vi se pridruzime jas i moite dve kesicki ili embrioncinja,..ajde trudnici izvinete,moja greska,..
Нема зошто извини, целта беше ти да си запознаена да не си у збунка. докторите знаат некад да кажат мм а да не кажат што е тоа. море има близнаци оваа тура баеги се прашувам колку ли ке јадев ако носев 2
Па вчера бев во сара фешн и не видов баш такви без корпи и жици. Ќе да има во лиска ама не знам шо пари би биле таму...
ее да,моето е со жици ама памук. колку за излагање од дома го облакам. а во лиска сигурно им ама изгор се у пм. зирни у стружанка ако имаш у близина.
Да, ќе ѕирнам во стружанка, ако нема ќе земам и јас такво памук со жици од сара фешн. А за од лиска, не купувам од таму за неколку месеци, се надевам после ќе се вратат во нормала лепотициве
Leleee koj imq pogolemi gradi tesko nego, pa I bremenosta luge problem e. Si kupiv dfino lepo prsluce, dur go isprav dur stignav da go oblecam op mi stana malo, a malku I pogolemo go kupiv. Koj znae do kraj kolkavi ke bidat...
Добар ден женчиња. Испуштив вчера предавањето во Систина за безболно породување и типови анестезија. Да не беше некоја до Вас да пренесе? Убав ден
Мора ли некаде да се пријавиме за да одиме на предавањето? Има нешто по групи или како иде?Може ли некој да ми објасни зашто сакам да одам.
И јас сакам да се пријавам, најверојатно од новиот циклус, кој би требало да почне некаде 11 мај, да фатам се од почеток, дека овие не ги фатив. Бесплатно е, само треба да се пријавиш Еве линк https://www.facebook.com/acibademsi...546494654621/1120546014654669/?type=3&theater
Пријавувањето си иде телефонски. Само се најавуваш и те запишуваат. И јас вчера го испуштив предавањето за жал, ама бидејки ке фатам уште еден циклус дур се породам,здравје, ке го одам следен пат
Сега се јавив и ми рекоа наредно предавање е на 04.05.16 за нега на тело нешто (whatsoever) не запамтив добро. Ми кажаа дека треба да се пријавувам секое одење ако сакам секоја недела да присуствувам.
Да има, ама мислам дека примаат само поголеми трудници, 3 тромесечие. Незнам, ајде нека каже некој што знае