Ostaj i jas dezurna denes, 3ta smena so da se praj Se obiduvam da zaspijam , ama ne biva i ne biva znaci. A na kontrola sum sabajlevo. Treba da se izdrzi cel den!
Dobro utro i od mene.Dezurna od 4:30 nikako ne me faka mesto osven na grb a taka pocnuvaat kiselinite Uste sum vo krevet se nadevam deka ke zaspijam pak.Bebusot ko za inat kloca li kloca ...uffff ajde se nadevam za kratko ke pominat ovie slatki maki
lele site budni bile. jas si spijam navecer ama kuceto sinojka u 3 ne razbydi, od antibiotici ne moze da stiska. pa ajde mm g iznesuvase i do 7 isto ko da ne spiev. inace denes si zakazav depilacija. da sredam teren jer u ponedelnik sum na pregled. da se vidime so maliot konecno sea da smislam sto da doruckuvam
Stvarno neznam kako,mm gledal so dr emisija kade dr kazal deka bil kolekcioner na sisinja vino,pa moze da mu spakuvam vina sto gi imam od razlicni sorti i razlicni zemji od nasata kolekcija,mislam deka ubav podarok bi mu bil,..neznam sto i kako
Lele jas pak soiite grizi ke ve zamaram ama nemam koj drug da prasam a grizi me ubija Znaci veke vleguvam vo 9 nedela ama luge bukvalo preku nok mi isceznaa simptimite.ededn edinstven grc ne sum imala vo atomakit.do vcera me plasea deka bea cesti seganema nisto Isto i so gadenjeto od hrana.do vcera mi se gadese eve denes samo malku kiselini vo zeludnikot....mnooooogu sum zagrizena dali e se vo red so plodot dali mu cuka srcenceto???? Se ubiv od psiha
Ama ti losho so mislive kje mu napravish. sekako deka bebeto e ok. da ne e ok nema vaka preku nokj da se menuva se. normalno e vo eden moment da snema simptomi i da dojdat novi zoshto naskoro makite od prvo tromesechje kje zavrshat. ne e cela bremenost teshka kako prvite nedeli.
@zeka како си? Знам дека имаш огромен проблем, ама верувај дека тука удел има и психата. Пробај да не мислиш на притисокот. Ти си многу исплашена и постојано на тоа мислиш. Не си правиш услуга вака, верувај. Пред тебе е долг пат до раѓање. Ајде заради бебушко пушти мозок на пасење. Обиди се да го игнорираш проблемот. Дали мериш често притисок или само по потреба? Ќе ти го украдам апаратот ако ти е постојано во раце... а верувам дека ти е...
Fala vi devojki iskreno od srce.Na poteskiot nacin ostanav bremena pa sega se tresam na se.Postojano mislam dali mu cuka srcenceto a na kontrola sum na 6 maj.Vetuvam deka ke si gi smenam mislite
И јас денес не спиев убаво, веројатно дека јадев пред да си легнам :/ Туку имам прашање, сабајле забележав едно како лигаво цело, нешто слично на бело прање е сега ми е мисла да не ми се појавила кандида на крај сега или може да е мукозниот чеп?
Веруј на било кој начин да останеш бремена ќе се тресеш. Мене мм да ме баци ја трудна сум. Мислиш не се тресев до 12та? Викав потоа ќе е полабаво.Врска нема. Психа е. Мора да си помогнеш сама на себеси мораш да ги контролираш стравовите.
A znaci ne se budam samo jas sred nok za da jadam. A mm mi vika deka samo jas sum bila takva. Pa da sum stanuvala za nekoe jadenje, ajde de, ama sred nok za ajvar i sirenje ne se stanuvalo
Аааа мами , па добар јутар и од мене Можам да кажам дека синоќа спиев задоволително и конечно се наспав.... Ама затоа пак прексиноќа луѓе вечерав и легнав, па верувајте мислев дека ќе приумрам од надуеност и киселини... Како што прочитав по интернетов во подоцна бременост желудникот поспоро ја варел храната, абе верувајте , страшно беше. Синоќа си јадов само едно овошно јогуртче од Јогобела со јагоди и си легнав и како бебац си спиев Попладне во 15 час сме на рутинска контрола за бебуш, па да да го испијам сега кафенцево и да одам полека да се спремам На сите ви посакувам убав ден и пријатен викенд
Mene posle vaginalen pregled mi padna chepot, a bebush sedeshe ushte mesec dena vo meshe pa i termin nadmina.. Nemora da znachi deka odma ke bide, ama ima shansi bidi si spremna
Ај добро утрооо Не ве дружев малку пошто вчера бев со ќерче на целодневна кај мајка ми и преморена си дојдов вечерта дома,си легнав и цела ноќ сум ја преспала,чудо Уште си имам мака со грлото и кашлањето,изгледа алергија е ама ми е страв да пијам апчиња за алергија па уште си патам за сладолед,не е хумано веќе И така си дојде уште еден викенд а јас абер си немам да се породам,на бебуш очигледно му е супер внатре па не му се искача уште Сега одам да си правам нескафе Ај убав ден
Isto i jas toa jadam, sto najdam toa kaj cela pospana pa uste da prebiram vo niedno vreme, kolku stomak da se napuni
Ne me bolese prviot Pat ama 4pati vo dva dena me pregledaa I strasno bese uzasno I ko mi izleze cepot se preplasiv zs neznam kako treba ni kako izgleda seto toa 37ma sum I iskreno edvaj cekam da se olesnam