Auuuu uste Eden mesec so stomakov nee daj boze so pobrzo da e seto to eve ima 3dena kaj so mi padna cepot I rabotam ko luda I eve nisto
Ko Zborvis bas ti za hrana coek I da mu se gadit od nesto ke mu se sojajt od sea mesto mi se dopaga stegam prijavi
Go meram 3 pati na den. Nasabajle, narucek i navecer. Go meram bidejki vodam kalendar a po baranje na lekar. Ne mislam postojano na pritisokot, samo go kazuvam kogs mi e visok, da se iskazam, da mi olesni. Se trudam da ne mislam na nisto, znam deka koga ke se umislam i si pravam dopolnitelen problem. Ama ne e lesno, voopsto.
@zeka ke bide se vo red veruvam, moxebi bremenidta kako petiod xa uzivanje tebe ke yi pomine postresno ama veruvaj na esen ke de guskas so bebusot! Leleee sinoka edrn kup budni imalo, jas nr spiev od 3:30 do 5:30 samo ne dr prijaviv docna vo nokjta na femina da ne si go razbudam mazeto lesrn e na sonot. Vi posakuvam ubav den, a sebee si za ubav den ke se pocastam so cips!!!
@DigY vcera vo vero koga vidov edni jabolki, aiiiiiii pa ovosni jogurti, pa resani, cccc. Deka so kolickata bevme izlezeni, na mm racete mu padnaa nosejki kesi. Do sabajle se surediv
Лелее,што е со денов женчиња,како ми се спие,ни кафето не ме опраи.Ќерче легна да спие па сега и јас ќе се кутнам со неа зошо ќе заспијам седеечки
Добар ден од мене, јас денес сабајлето си го испраќав мажето на брод. Се исплакав, па и за да биде поголема бељата почнав да имам јаки нагони за повраќање и цело сабајле ми се лошеше на аеродром. Пустото дали да мислам да го изгушкам бидејќи нема да го видам 6 месеци или да мислам на киселини и блуење
На здравје нека ми ти е. јас од сабајле јадев прво корн флејкс па геврек и баничка со сирење. ручек стандард ке пројде со салатче ама вечера ке биде дупла за ручек некако топло ми е и дали дека обилно од сабајле јадам па затоа лајтерски... иначе јас се издепилирав и да ви кажам се изненадив. не ме болеше повеке ко што очекував ...
Dobar den i od mene bev vo sredata na skrining. Bebko porasnal, 7.5 cm pravev i priska pa sega cekam rezultati narednive denovi. Merkite od skriningot bea odlicni, bebko mrdase so race so noze mene macninite mi se namalija fala mu na boga, ma da apetit nemam ic,za nisto. Mozda ke se popravi ponataka. Od ponedelnik startuvam 4 mesec sega uste nisto ne mi se poznava, oslabnata sum duri. Verojatno meseto podocna ke se pojavi. Ne se zamaram mnogu okolu toa. Navecer si go galam mu zboram deka e losko posto ne mi dava nisto da jadam, ama pak go sakam @zeka jas imav problemi so visok pritisok pred da ostanam bremena. Znaese do 160 da dojde. Mnogu se plasev sto i kako ke bide sega koga sum bremena, ma da redovno meram i poveke od 120/80 ne bil. Se nadevam taka ke ostane. Mene koga mi bese loso zaedno so terapijata sto ja zemav, piev i mnogu limon. Jadev i luk. Taka so leb samo. Grozno bese, ama pomagase. Veruvam deka se ke bide dobro. Odmaraj kolku mozes. Misli pozitivno. I zapazi na disenjeto koga e visok pritisokot. Jas cesto znaev ne pravilno da disam i uste poloso si pravev. Ti posakuvam dobro zdravje moras da bides slina Vi posakuvam ubav den mesinja
Женички ние бевме на контрола во среда,бебушот добар,си мрдка докторот рече се е во ред,три дена е понапред .18 недела сме 12.5 сме големкисамо врвцата на бебето е околу вратот од позади и докторот ништо не кажа,јас го прашав тој вика не е добро тоа ама за 5 дена може да се измести дека мрда и толку.Малку се секирам ама пак велам до следното ехо дај боже ке се измести бебето од таа положба...
ехеее, срцка, знаеш ли колку пати му била врвцата така на секое бебе само не сме фатиле на ехо!? рано е ке се одврзе веруј. И ДА НЕ СЕ ОДВРЗИ (што чисто сумњам пошто не си 40та недела) баш за тоа бојаџиев викаше-по 4 пати увртени околу врат се раѓале-природно. и ништо не им е. опуштено само.
Zdravo mamicki denes bev na kontrola 8+3sum dvata embriona se super odgovarat na nedelata ama jas sum mnogu popravena 1,5kg za dve nedeli a ne jadam mnogu