Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.730
    Допаѓања:
    45.638
    Auuuu uste Eden mesec so stomakov nee daj boze so pobrzo da e seto to eve ima 3dena kaj so mi padna cepot I rabotam ko luda I eve nisto :D

2. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.730
    Допаѓања:
    45.638
    Ko Zborvis bas ti za hrana coek I da mu se gadit od nesto ke mu se sojajt od sea mesto mi se dopaga stegam prijavi :D :D :D

3. zeka

zeka Популарен член

Се зачлени на:
    2 август 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    9.957
    Go meram 3 pati na den.
    Nasabajle, narucek i navecer. Go meram bidejki vodam kalendar a po baranje na lekar.

Ne mislam postojano na pritisokot, samo go kazuvam kogs mi e visok, da se iskazam, da mi olesni.

Se trudam da ne mislam na nisto, znam deka koga ke se umislam i si pravam dopolnitelen problem. Ama ne e lesno, voopsto.

На Magis, Cka и Mari* им се допаѓа ова.
  4. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    @zeka ke bide se vo red veruvam, moxebi bremenidta kako petiod xa uzivanje tebe ke yi pomine postresno ama veruvaj na esen ke de guskas so bebusot!

Leleee sinoka edrn kup budni imalo, jas nr spiev od 3:30 do 5:30 samo ne dr prijaviv docna vo nokjta na femina da ne si go razbudam mazeto ;) lesrn e na sonot. Vi posakuvam ubav den, a sebee si za ubav den ke se pocastam so cips!!!

На Magis, zajka1, Mari* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. eleni27

eleni27 Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2011
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    8.169
    @DigY vcera vo vero koga vidov edni jabolki, aiiiiiii (facepalm) pa ovosni jogurti, pa resani, cccc. Deka so kolickata bevme izlezeni, na mm racete mu padnaa nosejki kesi. Do sabajle se surediv :lol:

На DigY, ivi1987 и Mari* им се допаѓа ова.
  6. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Лелее,што е со денов женчиња,како ми се спие,ни кафето не ме опраи.Ќерче легна да спие па сега и јас ќе се кутнам со неа зошо ќе заспијам седеечки (facepalm) |-)

На Magis и S.Snezana им се допаѓа ова.
  7. only44you

only44you Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    4.783
    Јас вчера бев таква, како отепана цел ден...Еве денес веќе сум подобра ;)

На ivi1987 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Добар ден од мене, јас денес сабајлето си го испраќав мажето на брод. Се исплакав, па и за да биде поголема бељата почнав да имам јаки нагони за повраќање и цело сабајле ми се лошеше на аеродром. Пустото дали да мислам да го изгушкам бидејќи нема да го видам 6 месеци или да мислам на киселини и блуење :worried:

На NanaMia и Mari* им се допаѓа ова.
  9. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.730
    Допаѓања:
    45.638
  10. Mari*

Mari* Форумски идол

Се зачлени на:
    8 април 2016
    Пораки:
    3.730
    Допаѓања:
    45.638
    kaj trebit da se prijavit da go pratam i mas mi edno 6 meseci :D:D:D bez grizi mamicke

На LadyC му/ѝ се допаѓа ова.
  11. anastasija mitic

anastasija mitic Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    471
    Mesina kako ste deneski: jas nikako da se iznaspijam :/

На Magis и Mari* им се допаѓа ова.
  12. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Значи едвај чекам да дојде 4:30, да одам да си легнам и јас

13. anastasija mitic

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    471
    Na rabota si ?

14. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    На здравје нека ми ти е. јас од сабајле јадев прво корн флејкс па геврек и баничка со сирење. ручек стандард ке пројде со салатче ама вечера ке биде дупла :D за ручек некако топло ми е и дали дека обилно од сабајле јадам па затоа лајтерски...

иначе јас се издепилирав и да ви кажам се изненадив. не ме болеше повеке ко што очекував ...

На Magis, Mari* и eleni27 им се допаѓа ова.
  15. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    Dobar den i od mene :) bev vo sredata na skrining. Bebko porasnal, 7.5 cm :) pravev i priska pa sega cekam rezultati narednive denovi. Merkite od skriningot bea odlicni, bebko mrdase so race so noze:inlove: mene macninite mi se namalija fala mu na boga, ma da apetit nemam ic,za nisto. Mozda ke se popravi ponataka. Od ponedelnik startuvam 4 mesec:) sega uste nisto ne mi se poznava, oslabnata sum duri. Verojatno meseto podocna ke se pojavi. Ne se zamaram mnogu okolu toa. Navecer si go galam:D mu zboram deka e losko posto ne mi dava nisto da jadam, ama pak go sakam:D @zeka jas imav problemi so visok pritisok pred da ostanam bremena. Znaese do 160 da dojde. Mnogu se plasev sto i kako ke bide sega koga sum bremena, ma da redovno meram i poveke od 120/80 ne bil. Se nadevam taka ke ostane. Mene koga mi bese loso zaedno so terapijata sto ja zemav, piev i mnogu limon. Jadev i luk. Taka so leb samo. Grozno bese, ama pomagase. Veruvam deka se ke bide dobro. Odmaraj kolku mozes. Misli pozitivno. I zapazi na disenjeto koga e visok pritisokot. Jas cesto znaev ne pravilno da disam i uste poloso si pravev. Ti posakuvam dobro zdravje:hug: moras da bides slina:*
    Vi posakuvam ubav den mesinja :*

На Magis, zajka1, Mari* и 2 други им се допаѓа ова.
  16. thebabylover

thebabylover Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2014
    Пораки:
    301
    Допаѓања:
    860
    Женички ние бевме на контрола во среда,бебушот добар,си мрдка докторот рече се е во ред,три дена е понапред .18 недела сме:) 12.5 сме големки:)само врвцата на бебето е околу вратот од позади и докторот ништо не кажа,јас го прашав тој вика не е добро тоа ама за 5 дена може да се измести дека мрда и толку.Малку се секирам ама пак велам до следното ехо дај боже ке се измести бебето од таа положба...

На NanaMia, Mari* и Lorins им се допаѓа ова.
  17. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    ехеее, срцка, знаеш ли колку пати му била врвцата така на секое бебе само не сме фатиле на ехо!? рано е ке се одврзе веруј. И ДА НЕ СЕ ОДВРЗИ (што чисто сумњам пошто не си 40та недела) баш за тоа бојаџиев викаше-по 4 пати увртени околу врат се раѓале-природно. и ништо не им е. опуштено само.

На Magis, zajka1, Mari* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Да :)

19. anastasija mitic

Се зачлени на:
    31 декември 2015
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    471
    :/ ajde uste malku ke si legnete so bebuso

На kikin му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Jokiiniki

Jokiiniki Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2016
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    212
    Zdravo mamicki denes bev na kontrola 8+3sum dvata embriona se super odgovarat na nedelata ama jas sum mnogu popravena 1,5kg za dve nedeli a ne jadam mnogu

На Lorins и Mari* им се допаѓа ова.