So lesno mamicke nemoj da se opteretuvas so kilazata to so si e za kaj bebusite ke si ojt kaj niv to so e za kaj tebe ke si ojt na tebe
Лоринс на здравје срцка, крв да ти се стори мари остај глушецот нека си расте кај мор глушец најде да бркаш
Amor toplo e denes vratata otvorena I ima vlezeno si se seta po spalnata nemozam da vlezam strav mi e cekam da dojde nekoj da go istera ufff maki
Ме изнасмеавте со глушецов Мари не ме плаши се со глувци што шетаат по дома, мислев го нема тоа во Германијата Добро што постои форумов, инаку незнам како ќе ми врвеше времево
Ma site zivotinji gi imame vo seloto so luge e slabo a so e najtragicno nesmeam da go ubijam zs ovie ovde se budali
Eheee masala edno cudo bliznaci Jas sum popravena sigurno poveke od 1,5, ama jas i mnogu jadam i ke jadam So lesno mamicke, da si gi iznosis i rodis zivi i zdravi
Само што разбрав у Рамстор у Сити Мол имале акции на се! Одам после работа да си купам ајварче, сиренце и се што ми е примамливо за очиве две.
E mamicki imam nekoi taka pojaki bolki vo levata strana od stomakot I nozete ko da mi gubat sila ko da mi se kaka imam custvo nejkit da e od gluvceto ili ?
Женички им пуштате ли музика на бебушите? Ако да, што? Предлог некој нив што ќе ги релаксира, а и мене и ќе ми даде желба за учење