Имам прашање: дали лежење на стомак е штетно, односно дали му пречи на развој на бебуш во 8/9/10/11/12 недела, т.е. во прво тромесечие?
Немој да кажеш и дека директно ги конзумираш Како најголем јадач во темава, почна да ме загрижуваш, однеси го кучето да ти го причуваат некој месец , не си ми сигурна кога месечариш во потрага по храна. Хахаха, се зезам ама немаш бре осет, тостови, салати, сладоледи...и да не ми се јаде ќе морам. Е вчера каков убав сладолед јадев, од кам белгискине со три во кутија на стапче, чоколадата со бадем, за вечер имам кутија ванила бурбон, сега одам таратур да правам, со павлака, мммм...уште да смислам што после тоа. А јас поминав втор скрининг, помина добро, се во ред, го видовме и свирчето на дечкото а женската според мерките некој ден помала ама тоа е вообичаено со близнаци.
Kako prvo go ubivme gluvceto vtoro mi zastanaa bolkite uff bea mn jaki ama ke vidime utre drugiden izglea lazni se
Па заради тоа што не беше за јадење глувци и кучиња, туку за тоа другото што го напишав и знаев дека така ќе разбереш и изреагираш Ти не си толку за шала колку што си труднички гурман Се извинувам што не ми ја разбра намерата. Не знаев дека ќе ти звучам така.
Јас сум 24 нед мене ми се 3974 и примам клексани тебе за во трето тромесечје не ти се мн високи ама мислам дека треба да примаш од 0.2 клексани ради превенција
E aman nemojte poike za gluvci da mi prajte muabet ve molam zs cel den izigravam strasnooo nego so da jajme za vecera nekoja idea
Домашни пица лепчиња печени во рерна Ова како предлог, ама не е баш здраво Честито! Здрав и жив да биде, голем да расти, а тебе побрзо опоравување
jas vo Silbo kje ksnam vajda pita so spanjak. ruchek projdov so jajce na oko i shopska normalno i sladoled
Ve citam kako zborite za jadenje i straf me faca za dve nedeli imam kaceno1,5kg a na pocetok sum 8 nedeli i se bliznacinja inaku mnogu mi e rizicna trudnoca i celo vreme treba da lezam