Od utre vlaguvam vo 36-ta nedrla a tek vo vtornik imam zakazano pregled. Inakunda se pofalam deneska bevme i si kupivme i krevetce za bebusot poleka poleka se spremame samo ovie simptomi nekako me zagrizuvaat
Jas sum 37ma I malce otvorena ama non stop sum ko pomockana I jas nezz zs taka ama moze nis ne e strasno cekaj do kontrola inace so pobrzo da si dojt bebusot vo krevetceto
@zajka1 ceatito kreveyceto!!! Edvaj cekam da pocnam da kupuvam, barem toa ke me razveseli kako so sum sega down, izvinete so sum negativna ama ete ima i takvi denovi.
Mila ne se nerviraj nisto ne e povredno od srcenceto sto cuka pod tvoeto.Hormonibse vo prasanje i jas bev taka no ke pomine sega odi pa sopri me se mi e smesto za se se smeam ko nenormalna.Ima sekakvi periodi no samo misli si na bebusko i uzivaj
@zajka1 me rasplaka da znaes. Fala ti za recenicata "nisto ne e povredno od srcenceto sto cuka pod tvoeto" vo vakvi momenti nekoi vakvi zborovi mnogu znacat pa makar I od lugje sto licno ne gi znaes, tuku onaka samo virtuelno. Kiss.
jas si ksnav u silbo ama i svedok bev na uzasna soobrakjajka. bash deka sum shofe od dete mn me potrese. i bash deka ista takva preziveav pred dve god. kichmata seushte mi e svedok...
Mozebi i se znaeme ako ne licno po izvidzenje sigurno mal ni e gradot inaku za podrska vo sekoe vreme
Јас една шопска си направив комплет со црвено кромитче и маслиново, а така сакав да си мацнам ама ај го оставив лебот навечер не го консумирам...
zdravo mamicki eve jas kako nekoj vampire budna uste od 4 sat nikako nemozam da spijam me maci meskoto strasno a ima uste eden mesec dokraj da poludi covek....znaci se mie vo red ama nikako nemozam da spijam a kaj mie karajot posle dali nekoja ima problem i aka se soocuva pozz
Добро утро мамички, ви посакувам убав ден. Кај мене пишии за доручек. Од секогаш сум се радувала на пишии и мекици.