Јас чоко макс со чоколадно млеко. вториот доручек уште незз што ке биде НанаМиа како си ти денес?? Лоринс:??? Друшке???
Aaa убаво. На здравје нека ти е. Јас по дома, да го наранам кучето и одам малку на воздух (да мочне) Арни сме иначе
@VedaG10 @Bebulleee добре ни дојдовте во темава.Цела се наежив,посебно @Bebulleee со душа ја чекав да дојде и да ме испрати Со лесно на двете,најубава бременост да имате Јас си се наспав,си се налапкав бурек со јогурт па си направив едно убаво нескафе со пена,прелив и циметче и уживкам со мм и ќерче по дома. Се надевам денес сите на број сте добри и расположени.Убав ден да имате П.С.Денес полни 39 недели сум,шо убоо
Таква ми е позицијата, 24/7. Плус, јас си одбирам кога сакам да сум слободна. немој да ме жалиш, убаво ми е
Морее, сите ранобудни...Јас најмногу спиев денес изгледа Најпрво, честитки до нови мами :-! Инаку, ќе доручкувам (сега во 11 можда некому од вас ќе ви е ручек) млеко и плазма Потоа сакам да подзачистам низ дома, знам ибав е денов за шетање, меѓутоа морам малку да ссе ангажиран околу домот. Е сега за wc како да правам со сретствава, нели не е препорашливо да ги дишам, а морам када и шоља да исчистам?
@Bebulleee i @VedaG10 со лесно баш убава вест! И ајде прочистете го списокот за термини за породување ставете ги новите нека се полни годината имаме ние за прочистување на списоци и тоа многу поважни ))) јад дури сега се размрдав па сакам да испееам за бебка ама лзараца е се пере ли денес? И далк да ги сушам на тераса или дома? Прва рака перење ми се
Маска , јас крпа ставам ракавици, ако немам тоа најлончиња и отворам прозор врата промаја да има само вц школката ја чистам, кадата ми е напорна па оставам на мм или мајка ми кога не беше он тука.