Dobro utro (den) i od mene. Jas stanav uste rano rano sabajle, sto da pravam sinceto mi e ranobudnice, pa so nego utrinska shema, napraviv dorucek za mene i mm, jas duri i cistev eden del, pa sega sinko si gleda masha i medo vo krevetce, a jas odmaram pravam pauza od cistenjeto, pa prodolzuvam poposle. A sto ke rucame denes?
@VedaG10 @Bebulleee честитки многу сум радосна за вас да си износите здрави и прави бебиња, има Господ ви кажав се ке си дојде на свое место, е баш сум срекна убаво ни почна денот. Туку јас само спиам на арно нека е еве пак ми се спие мора несс да правам, убава лазарова сабота на ситее.
Мх мх што убав поручек лелее се ми е убаво мене, не јадам по многу, ама од се по малку изгледа ни во бременост нема да се фати некое килце на мене но има време ќе видиме Јас друшке шетам денеска, конечно мм слободен во сабота, па си бевме на пазар, па сега опет ќе одиме у чаршију да го искористиме денов Имај убав ден и ти и сите други мешковци Честито до @Bebulleee и @VedaG10 , баш ме радува кога се множиме, да си имате лесна бременост
Dobro utro malu ja preteravme denes cestitki za novite mamicki so lesno da si ja noset bremenosta so bese ona so mekicite ......samo zaboraivte da se kazit ko ke gi naprajt nekoj drug I ke ti gi klajt na masa togas se najubavi hihihi
Честитки за новите идни мамички и добре ни дојдовте Гледам зборите за ручеци, а јас сум уште со утринското капучино. Што да правам кога син ми станал спанко и пред 10:30-11 не станува, а мама си користи со него ама затоа веднаш морам да се активирам мини генералка ќе правам, па ќе пеглам и со синко ќе се галиме
NAJPRVO CESTITKI ZA NOVITE TRUDNICI, SO SREKA I SO LESNO. Vo Kacadarci pisii I mekici se isto, a pisii I tiganici se dva razlicni poimi. Denes sonce imame ama mazeti mi e bolnicki.
Pospi si od sabajle, navecer sigurno dezurna si. Mojot sega legna, pladnevna dremka, jas da jadam i ke mu se priklucam. Mm veke mu se prikluci
Мешиња не сум сигурна ама мислам дека ова утро испив два дабростона а ги пијам еден навечер еден на сабајле. Неодговорно е знам ама на секој пола саат пијам по нешто па мислам дека ги размешив.Да не направив збрка? Колку може да штетат на плодот? Мислам дека ги испив во рок од два часа
Bebuleeeeeeee vedaaaaa јееееее браво бе женички исчистете ја подршка веќе еднаш. Ајде уште повеќе да се префрлат овде
E imam nekoi sekundarni bolki izmegu stomakot I levata noga veke nekolku pati od sabajle imat nekoj nesto slicno ili jas sum izrod so ovie moi bolki
Oficijalno da im posakam dobredojde na @Bebulleee i @VedaG10 so lesno da si terate i ubavo da se druzime Jas denes se zafativ so cistenje, ama gledam nekako nemam sila. Porano vo eden zdiv ke zavrsev se, sega usisav, pa eve veke pauziram skoro saat vreme pa ke mijam sadovi. Izgleda prasinata za utre ke ja ostavam. Jadev ubavo i jas denes. Konecno se najadov ubavo. Prvo lisnati kiflicki, a posle blaga kifla so visni...epten ubava bese. Sonuvam za patlidzani ama ne mi prijaat ic mnogu kiselni imam od niv. A, kako bi kasnala so sirence...ama ne mislime isto so bebeto Ubav den druski! P. S. Se sakam da prasam, ima nekoja od vas tuka vo madzari ili avtokomanda? Si baram drustvo za sladoled! Ne mi se jade sama
Добредојде за новите трудници @Bebulleee и @VedaG10 , имајте лесна бременост. @letters не е страшно и ако си испила две, еве не пиј вечер друго. И јас многу пати пропуштам или утрогестан или витамин, мг. Па и едно да се напиеш во денот не е страшно.
Женички фала ви за убавиот пречек☺ . Многу сум срекна што КОНЕЧНО дојдов во оваа тема . Малку сум звунета . Да смирам страсти и ви пишувам