@Bebulleee, @VedaG10 баш ми е мило што темава се полни за сметка на другана тема. Јас отстапив неколку места, а и доста други мајки отстапија. Ајде повлечете нога уште некоја да префрлиме ваму и полека нека се испразни "поддршка". Со лесно на сите нови мајки, со гордост да си ги носите мешињата и уживајте во следните 9 месеци.
Честитки до новите мешиња, уживајте во бременоста! Ви посакувам убави труднички доживувања и се надевам дека ќе имаме убава дружба во овие, па и во оние поубавите теми за бебушки. Со лесно да си ги износите бебушките!
Во врска со чистењето, лелеле, и јас сум иста. Преѓе јас пола измив шо имав за миење, друго наредив во машина, па одмарав, па бев да пазарам нешшто и се изморив од тоа, сега одмарам па ќе праам ручек ( што ќе испадне вечера) па треба да усисувам, лелле, вц, прашина. Не, нема шанси се да средам. А само 9+2 сум, што ќе правам понатаму
I jas ne uspeav se da iscistam, samo del sto fativ mislam deka se premoriv i eve uste ne sum ja izbrisala prasinata, a kade e usisivanjeto, wc.... lele panika me faka, sega ne postignuvam, a tek ponatamu
Ај барем си се тешиме едни со други. Јас усисав само ходник, па одмарам, па кујна, па одмор и така со ред
Море денес што сум вреднааа 3 перални за бебка, перев нафрлав па ми заврна надвор па ај внесувај дома наново закачувај. Бришев прашина,џогирав вцето го потфанав, не усисивав не бива мачно ми е. Сега се бањав и одмарам... убаво попладне
Добредојде за новите трудници @VedaG10 ,а посебно за @Bebulleee. Еве и јас се одјавувам и им отстапувам место,вчера се роди мојата бебушка Надја,иако не бев мн активна ја пратев темава цела бременост. На останатите им посакувам лесно да си ги износат бебушите.
Zivo zdravo golema da rastit @macunka .......ccccc jas ke si umram ovde so vas izglea mojava nikako da izlezit