Ајде сеа мила не го мисли тоа ќе си пробаме ќе видиме вака неможеме да знаеме. Многу мои блиски користат таков ама друго е пакувањето има и течен кај нас па не се пожалиле задоволни се. Така да не мисли ајде уживај нека дојдат бебките здрави и живи другото ќе го редиме
Jas I neznaev iskreno kakov treba samo mi rekoa deka treba da pisit da e za bebe pa nego prv go vidov I go zedov jas I nemam deca pa I neznam mnogu kako so ama se nadevam deka ke bide Dobro za kozata na bebusot ko ke dojt ke vidime
Како иде мешковции??? Јас се издепилирав,си бев на фризер да си ја скратам косава и сега сум релакс,бебуш може да доаѓа,мама е средена
Штом ти рекле дека тоа е во ред со неделите од бременоста немој да се грижиш.Јас испитував редовно и секогаш ми беа покачени ама дозволени за неделата и трансфузиологот и матичниот ми рекоа дека се дозволени за неделите и дека нема потреба од клексани.Последниот пат ми беа 1360 а горна граница до 500 ама за неделата од бременост биле дозволени до 1700.Затоа,штом ти рекле дека е во ред,не му ја мисли,уживкај
@Cestito kerka @macunka ,da bide ziva i zdrava. @VedaG10 dobredojde mila. @Bebulleee bravo mila,so lesno da bide bremenosta,mnogu se izraduvav. Inaku denes go vidovme sonceto majkino,edno kilo e veke, da ni bide zivo i zdravo.Epten sum srekna denes,slikiceto non stop go gledam,a za tato da ne zboram
Мене во 29та недела ми беа 2025, не ми дадоа никаква терапија бидејќи хемостазата била добра. По месец дена контрола се намалија на 1800. Чим ти пишале дека е ок не се грижи но направи контрола за некое време
Обавезно на лекар за терапија, јас да сум доктор вака со близнаци, ин витро(ако не се лажам) и со обоени исцедоци одма на прогестерон депо би те ставила и повеќе мирување! Ќе биде во ред, ама не оставај така.
Primam terapija aspirin,dabroston,premama i krinon gelot,..koga bev na dr.za toa kafeavoto me vratija doma i mi rekoa primas bukvalno se i ne smeeme da ti dademe nisto drugo,..a ova mi e epten malku svetlo rozevo,..da so ivf sum,ako imam utre nesto moram da go baram dr.vo sistina,..uf pa morase vikend da bide
Zemi slobodno linex ( 3 pati po 2 se pijat) ili linex forte(3 pati po 1 na den). Mozes i bilo koj drug probiotik da zemes Bulardi, Duobiotik, Pro balans i site tie se bezbedni vo bremenost. Sekako treba i dieta da drzis!