Zenicki ajde vaka da se konsultiram so vas, nekako periodot se mi smeta, nervozna sum, doma so mm imame nekoi sitni problemi koi ne se odnesuvaat pomegju nas licno, nesto so kola, mebel I sl. Znaci covekot e rastrgnat na sto strani, plus po nekolku dena sme I razdeleni, toj vo eden grad jas vo drug, seks nemame tocno tri meseci, zabraneto ni e pa nekako kako da mu iznaogjam rab za koi sakam da mu zabelezam. Kako da me jade bekoj crv, a on realno ne mi dal nikakov povod. Dali vas vi se slucuva vakvo nesto, da znam dali mi e od bremenosta, hormonite ili da si baram care... Nekako zbuneta sum...
Оооф, ниту ние сме немале секс. Здравје тоа во поодмината бременост. Значи исто, се нешто барам кавга, чоекот веќе не знае што да направи зашто на се ќе најдам забелешка. Мене ми е само денес вака, се надевам нема да држи...и се наадевам дека се хормоните, ако не се тие не сум саглам. Која недела си ти?
Јас внимавам сега. Инаку почнав со јадење на се и сешто на почетокот, но размислив и по препорака на гинекологот исфрлив леб, теста, пити, брза храна, тешки благи работи. Понекогаш и од ова каснувам нормално но ретко. Овошје и зеленчук во изобилие, ручеците се стандард пообилни но без леб си ручам. Доручек и вечера е избор од овесни снегулки, варено јајце, палента, просо, јогурт или млеко, салата, супа итн. Планирам до крај вака, ама со трудна жена не се знае Од вежби јога и пешачење.
Заѕвона телефонот и јас сум будна од 5:30 Очи ми капат за спиење а никако да се успијам, па реков да по манијачам на фемина хаха Кога сме кај нервозата вчера на мм му се развикав за ништо (оти со блицот не ми светеше убаво за да го сликам тестот)А тој душиче само ме гушка од раце не ме пушта Многу сум злобнаа
Dobro utrooo. Lele kolku sakav ushte da spijam ama mm i kucheto me razbudija a vremevo samo za u krevet. Moram da se pofalam posle nezz kolku vr ne stanav da mochnam sinojka spiev cela nok zatoa sabajle 15 min se cedev inache jas si najdov chare za jadenje u sred nokj. vecheram pred da si legnam i taka ne stanuvam. pa neka se talozi koj mu e.. ma... inache na temana za iznesuvanje od bolnica iako e rano ama i jas si podrazmisliv. shpikoznichki sigurno kje bidat. neam namera da go oblakam ko za na sunet.
Добро утро. Значи ич не ми се оди на работа тоа страшно нешто. Али тоа е што е. Не знам ни што ќе папам, ништо од дома не си направив. Како и да е среќа е скратена неделава. Имајте убав работен почеток
Блазеси ти кога можеш Јас никако да почнам со такво темпо @DigY мн си била убава лепотица... @alisijad како си? Некако слабо не дружиш... Секој со маката, вие што одите на работа не сакате, јас па по дома цело време, па незнам што да се прави...и така... Ве поздравувам сите
Добро утро и од мене...Денес некако порасположена, т.е. не-наострена за карање.... Јадев и испив мало кафуленце и сега да поработам малку додека не ме фатиле дремки, да бидам корисна за работодавачот
Dobro utro i od mene zenicki jas uste vo krevet no ne sum spana cela nok ko sto treba.Vcera bevme za Sk na Cvetnici no verojatno cel denn na stol koga si idevme navamu po patna 3-4 pati osetiv bolki dolu kako nekoj so noz da me sece.Bebeto kako da go osetiv da se spusti mnogu dole nisko.Iskreno mnogu se ispaniciv i edvaj cekav da stigneme doma.Legnav na strana odmoriv i bolkite namalija.Ima li nekoj iskustvo
Vlezena sum vo 36-ta.Utre sum na pregled no samo da izdrzam lezam so uzasna bolka vo kicmata strav mi e da stanam
Добра сум мила, лежиме, мрдаме, највеке јадеме сега сум кај моите малку па со брат ми се занимавам смешки ми прави само
A be ne da ne mi se odi,mi se place. Ama eve me na biro,malku rabota malku femina. Sto da se pravi,mora da se raboti. Od maka si poplakav i otidov so taxi. Sega mi se zavrtelo vo glava posle rabota da odam da si iznakupam veligdenski ukrasi, me fatil keif nekoj ete.
Ехххх ајде де не се плаши... Ти веќе си стигнала до самиот крај ....И да се случи нешто (што не верувам дека би се случило) бебето си е веќе зрело . И гледај сега на крајов не рашетувај се лево десно, седи си поарно домче... Што си е сигурно, сигурно си е Земи сега напиј се еден магнезиум или калциум и одмарај по дома.... Со лесно