Abe toa e koga zaedno se zivee mora da se bara kompromis. No, ako za se go @jade# maz ti togas najubo da nema zameruvanje reci mu na maz ti neka i kaze da ti iscisti, i toa e to. ako rece nemozi, ondak zena vikni si i resen problem
ma ni da mi pomaga ni nisto.....bese zimoto kaj mene malce i vivo kolku pomaga celasse se jas da i velam so kako da raboti auuuu taa da ne bolna nesto.....koja ludaca....kako smee da se ponasa .....nemam zborovi za takvi .....nedaj boze takvo nesto nesto da mi rece nikogas dete nema da vidi za na ludnica e direkno
Mi rekla i toa mn pati od togas nemame nikakov kontakt ama primorani sme da sme vo eden dvor, se cistenje mm raboti po doma samp kpga varosvavme dojde majkami mi iscisti se. A svekrva kako mojata do sega nemam slusnato nekpj da ima
Значи какви постојат тоа е нешто страшно. Јас супер стојам со свекрва ми, можеби бидејќи во различни градови сме, ама и без тоа нема лоша душа, што знам, може зашто не сме заедно и немам никаков проблем.
Жално е какви луѓе постојат, да не си го сака идното внуче и да не е среќна што син и се оженил. Бог да чува. А што би ја направило среќен, ако е омажел? Психопатка, леле ама се изнервирав...
Hehe da pocnam da kazvam so se mu pravele na mm nema da vi se veruva verovatno si imaat umstveni problemi nie sme 5 godini vo brak i site raspravii bile poradi niv , jas tolkava vo stomakot a svekormi se deri niz dvor "so ne ima nekoj da ve otepa" se naviknavme toa e gospod e golem se se vraka
ma aka image sansa begajte od tamu,ako ne pravise kako a ne posti gledaj si samo familijata pa neka pukni taa od maka
Јас живеам заедно со неа и уште од почетокот ми помага за се не можам да се пожалам. Сепак на почетокот колку толку чистев прашина, усисував и сл. работи но кога дознав дека малку ми е скратен цервиксoт ништо не ме остава да работам само ручек понекогаш што правам, а повеќе од времето лежам и одмарам. Свекрва ми вика сега дури можеш одмарај после со бебенце нема одмарање
Edvaj cekam da se sredam i da mi se trgni od glava .. i ovaj mazotmi da ja zaboraj mama negova offf samo taa e vo pravo samo nea i e macno... ufff
So da praj coek kaj ce gi prati da oda ? Aj nie ednas ke si odevme ama go zaprea.. bratmu e na drugo mesto nastrana vo kujka.. sedime na eden sprat nie site 4 ca
Za svekrvite ste razvrzale muabet eheee. Gi ima sekakvi. Imojata bese nikakva dur mm ne se postavi ko sto treba. Koga prifati zenata deka sonceto nejzino veke e maz, ozenet, ceka dete, kako nova svekrva da si dobiv. Me cuva ko princeza. Si rabotam se po doma kolku sto mozam, ali sto i da pobaram od nejze bilo kakva pomos ona tuka e. Zlatna mi e sveki be