Јас седам со свекрва ми во иста куќа и досега не сум имала проблеми. Таа оди на работа, јас дома по цел ден како да не фатам нешто, си чистам, готвам...барем се додека можам, а и мене ми е поубаво кога сама си работам. Со мм за се што треба си се договараме и така ми е најубаво. Е се од сами дома поарно нема, али тоа е... @LadyC еее само ќе ти се спава до 16та недела можи
Da sonce tuka imas I vo Rossman ima isto imas sisenca cucli se so ti treba od kremi I slicno pedikir manikir za bebce sve imas
Mari цените во Германија, општо на работиве што се потребни за бебе, комплетчиња, цуцли, шишенца...такви работи, многу се разликуваат со цените во Македонија? Или тука се негде?
Da sum sega doma ke pravam kolacinja. Od plazma biskviti vo najrazlicni formi Edit: i odma ke gi jadam
Ептен за свекрвиве сте се запрајле муабети, од труднички муабети групава ја направиве онаа свекрвите и снаите.. Јас како што кажав не доаѓа никој да ми помага, не сме ни блиску, а и да не доаѓа ми е ок, и јас и мм сме доволни и најубо ни е вака, плус па како што не сум живеела со свекрва/свекор да не можам да си се опуштам A лош збор не можам да кажам, кога одиме кај нив се супер така да уживам во тој поглед
Zavisi mila na primer nesto vaka kosta 1000 den e sea zavisi so kupuvas imas I namalenie I togas gi naogas po 2evra a normalno kostat od 10 do 25 evra zavisi so kvalitet uffff jas iskreno mnogu kupuvam za bebusot imam preku 40 kompleti za ko ke se rodi samo nesto ima kostano mnogu malce skoro bez pari a nesto I mnogu sea neznam kolku kosta kaj nas ama mislam mn e poeftino zs majkami koga mi praka nesto ko fustance nekoe popufkesto tamu e 10 evra a tuka 60 neznam kako da recam ako se fatit namalenie togas so 200 evra mois da kupis da nosit 5god
A ko sme kaj svekrvite jas mn si ja sakam svekrvami pa ne se site losi ne I edvaj cekam da mi dojde da mi napravi nekoj rucek da mi pokaze kako so bebusot da si ojme na shopping da si prajme muabet da mu se pozalam od mm I da go iskarat toj del mi e omilen krkrkrrkrk
Danke Јас баш денеска гледав некои комплетчиња како за од болница и најверојатно ќе купам од оние што се во кутии, ги има во разни боички и со различни капчиња...баш се слатки. А како за секој ден комплетчиња можи и поевтинки околу 300-400 ден се, материјалот демек памук, можи и на вриење, па се како ќе се покажат... Јас се што ќе ми треба незнам, но прашај ги продавачкиве, барем од страна на облека се ќе ти кажат Има слатки работи, умот да ти зајди
Bitte schon Daaaa za kupvenje ne zborvi jas ne sum po priroda nekoj trosac ama sea za bebusot stanav zavisna samo odam I kupvam pa to e tolku slatko a to so nema ni da gi iznosit site e zalno ama ako neka ima a iskreno jas I ne se razbiram od materijali pa kupvam so ke stignam hahaha od sve to nesto ke se pogodit valjda
Каде си во Германија? Инаку и јас не се разбирам баш од материјали како што викаш, ваљда нешто ќе се погоди затоа поќе ќе си купиме