Super bas mi e drago mada so nema ovde mn makedonci ovde jas neznam da ima ama da e ziv I zdrav forumov koj pravi da se po custvuvas kako da si doma barem na moment inace ke spobudalis ovde
golem sinko moj edna nedela se si e unapred super sme t.e. odlichni . merevme se po red iako obichen pregled beshe.
@zeka treba da vi se pofali. konechno otide kaj doktor shto ja spasi od nervozi. inache fala Lejdi daj boze i kaj tebe da odi vaka lesno
Toa ќе да е, подобро така. И ние сме си на различни места. Нит глава ме боли, нит неа. Кафе, муабет на видување на викенд и тоа е тоа.
Pa I ti da ti se iskakat site si se ubai normalno ama ti si mi nekako posebna so znam jas pak I ti sea
Kaj mene slicna situacija kako kaj site so svekrvica. Ama me iznasmejvte pogore "sonceto na mama porasna" haha mazive za majkite se znaci... Tukuuu nie ne sakame da izlezime, 42 veke ke ne fati, pa utre zakazavme so provokacija. Taka doktorot ne sovetuvase. Ke vidime kako ke bide, so Gospod napred. Imam trema Drzete mi sreka