devojki dali seuste ja noste istata garderoba ,potocno farmerki , ( za onie sto se 15 nedela +_),jas seuste nosam ama otkopceni so podolga bluza za da ne se stegam
So srekja @kelebeim*** se nadevam lesno kje se olesnish. Inache spored merkite po nedeli na tvoe bebe maliov trebashe da e 65 gr. a toj e 160 gr
Јас денес правев коприви манџа со кисело млеко , и лути џинки .Ох тоа јадење секој ден го мислам што да правам посебно овие 2недели кога исфрлив бели пецива.
И јас така носев, но откако си купив труднички фармерки се преродив, мн се пријатни за носење и има луфта се тегнат
@kelebeim*** со лесно,ајде конечно и ти ќе се олесниш и ќе се гушкаш со бебуш. Лелеее јас си окапав,не е хумано веќе,утре одам на цтг,ехо и вагинален преглед,леле мори мајко ми е тој дел ама ај,мора.Битно крофнава ја издепилирав па нека иде Инаку се напив кафе,па ќерче легна и јас со неа се куферосав,како слатко сум се наспала ама машината за перење ме разбуди,се изместува и тропа ко канта Денес првпат одкако сум дома останата немам ручек,незнам што да се јаде,што да напраам набрзинка,ама изгледа ќе спукам еден таратурррр плус уше нешо ќе смислам набрзински.
Па 99,9% така е. Ти со мајка ќе се испокараш, со те сака безизмерно, не па со свекрва, колку и да е фина и добра. Ама мајка си е мајка, свекрва си е свекрва. Кога сме кај муабетов, денеска и двете ќе ми дојдат на кафе, да си поприкажеме
Арно си се средила. Јас не идам на депилација, од секогаш се бричам и ми е ок. Туку, сега потешко, неможам да се видам. Го плашам мм, викам, знаеш дека обично мажите пред пораѓај си ги бричат жените, нели дека неможат сами. Побледе како дух
Еххх, кревет златен фатив и јас. Легнувам и ве поздравувам, ќе одмараме со бебуш. А после набрзинка ручек планирам кори да праам со сиренце, патлижанче....мх мх мх
И мoјoв истo нејќе дa чуе зa тoa гo терaм нoкти дa ми сече и тoa не сaкa, ќе ме исечел демек, a дa се нaведнaм не мoжaм