Jas da vi se pozalam vcera na svadba sto bevme bebceto ic nebese miren nonstop mrdashe Dali od muzikata ic neznam
срцка ти веќе цела недела си во 8-ми месец од 31-ва недела почнува, ај да те израдувам малку.хехехехе
Gladiolce jas koga pravev svadba bev 6 ti mesec bremena maliot se iznaigra A ovoj pat bev na svadba vo 8ot mesec se uplasi maliov dve nedeli ne mrdna posle tapanite od pamet go izvadiv
хахааа...и јас дека 6 месец трудна за свадбата и моево 2 дена не мрдна ама и јас од памет се извадив...поштено Симонче машала 9месец мила...ај уште малце...со лесно
Forko од 31-ва до 36-та недела е 8 ми месец. трае 5 недели исто како 4-ти месец. еве провери www.baby2see.com
Mesinja denes se cuvstvuvam ko voz da me ima pregazeno nekako cel den sum ko malaksana,samo na krevet mislam.Baska me boli malce meskoto dole nisko,i podobro mi doaga koga lezam.Mrzlaaa
До пред малку ми беше многуу лошо Стомакот ми се стврдна и поткрена,не можев воздух да земам ми се лошеше доле ме заболуваѓе а и половината исто... Среќа мм ме измасира се замив лице па ми е поарно На вас ви се сличуба така?
мене ми се случуава овие два дена наеднаш да омалаксам ,ми се врти ,така неколку секунди па потоа се вракам во нормала , а приметувам и кафе ако не се напијам ми паѓа притисокот па може да е од тоа ,инаку бебушко притиска ниско доле дури подрипнувам од болка ,леле рано им е нека седат во мешето уште малку
Ти барем 34 тераѓ а јас? Може ми е лошо од што сум поправена од што чистев денес..дека сами живееме. а и од цигарите богами
Форко од цигарите ? ако пушиш одма оставај тоа ѓубре ! мм внатре не пуши искача на тараса мн ми смета чадот инаку може и од замор да ти е ,јас не сум сама ,ама сите обврски се на мој грб, така да исто ко смена да држам пола ден на нозе го поминувам ,откако ке дојде мм го факам креветот и на него му го препуштам ѕверов (керка ми) и после си знам од што ми е тврд стомакот и ме боли кичмата
не молжам жено да ги оставам не дека многу пушам ама ете палам Фала ти на поддршка.. јас па прееска му викам ЌЕ РАЃАМ! човеков од памет се извади
Јас неможам да поднесам цигари многу ми сметаат, оние слимс не ама обичните ми се чини чадот у гради мене ми влага коа пуши некој, мм беше хроничен пушач 15 години по кутија и пол на ден обавезно незнам ни јас како успеав да го натерам да почне со откажување можда зашто му цимолев секој ден по 100 пати дека ми сметаат па он ќе искочеше на балкон али џабе коа мириса мириса и еве успешна мисија веќе месец ден без цигара е ихиџи лакше се дише
Абе од овие мартовскиве мајки само мене ме има на форумов другите никаде ги нема па ни да се пофалат ај јас и онака последна сум ке се дружам со априлските сеуште во исчекување
Искрено кога ке дојди на свет бебубчето ќе ми недостига оваа тема па може да се навраќам да видам што пишуваат новите идни мамички