Ако планираш да се пораѓаш на ГАК кажи му да ти препорача некој доктор а он ќе се јави кај Ливринова (ептен се другари ) и ќе поминеш лесно.
Ee poskapea duri da rodime nie ama me bunis so novite ceni ne e okolu 70? Jas taka znam,a zosto carski od sega se znae??
Se javiv jas za carski prasav idi 78 000 iljadi ama sekoj den se plaka plus i nemozis da znaes kolku dena ke bidis mozi i povejke da ispadnat. Da za carski se znae i kristinka i maticniot istoto mi go preporacaa i mene mi odgovara
Прегледите се 2050ден a скринингот тoј вo 22,23 тa недела мислам беше 3900 ден сo тoa штo бев и плус зa срце кaј Дрaшкo 5200 и кaј негo и ме фaти изгoр,зa ехoкaрдиoгрaвскиoт преглед имaше разлика вo ценaтa зa еднo.и две a зa другиoв скриниг кaкo штo имaм читaнo пo 3900 ги наплаќаaт.Незнам и зa пoрaгaјoт дaли се рaзликувaaт цените уште тoa дa е пoскaпo и гoтoвo.Ајде се тешaм пa нaеднaш и тoлку дaвaње пaри хехе
Сепак некој треба да се јави, некој заеднички познаник или доктори кои соработуваат меѓу себе така? Или може да си дојдам ас да си го побарам д-р што мислам и да му кажам дека сакам тој на пример да ме пораѓа, без ургенции од никого?
Па и јас пијам, ама пошто има и во витамините кои ги пијам, да не е дупло си викам....ама сфатив , премногу размислувам и за се ја тупам, како ми е кажано од лекар, такка ќе правам. Tnx Ај да спиемее сега
Za koja mikrobiologija mislite. Cudno mi e sto vikas za 5 min rabota zavrsuvas. Na klinika li, taa kaj hipokrat restoranot sto e? Sum nosela tamu za urinokultura i prepolno e so sekakvi lugje, ne e normalna taa guzva. Ili ima posebna nekoja mikrobiologija za trudnici? Na gak ima li? Jas prvite brisevi gi nosev vo institut za javno zdravje i vo isto vreme i torch pravev tamu dve nedeli me matkaa za gluposti i sega koga ke pravam pak brisevi nekam tamu.
@kikin пиев секој ден по 375 директ кога имав поголеми болки плус шумлива пиев тие од 180мг. Сега се поретко пијам @kelebeim*** честитки мила да сте живи и здрави!
Devojki ste razmisluvale li koj dr ke ve poragja. Jas se mislam za gak bidejki imam covek tamu no sepak neli trebada izberam dr ili neznam kako ide toa. Kaj maticniot do koja nedela se ide, mene mi rece uste 2 pregleda kaj mene pa posle pretpostavuvam kaj toj sto ke te poragja. Taka da sakam so vreme da izberam doktor. Imate li nekoja preporaka za dr na gak? Jas procitav dobri mislenja za adela stefanija, no imam edna slucka so nea vo minatoto kojane mi ostavi bas vpecatok,a slusnav i deka barala da i platis ako sakas da te poragja ona ali ne e problem toa samo se da e ok. Ima dobri komm za bea posebno za carski. A od dr strana pa ja falat i livrinova, neznam cela sum zbunka i isplasena
Ima li dezurni od polovinata nadolu se osekam kako paralizirana se me boli kako Da me rasttegnuva nesto pred pola cas povrakav