Dobro utro meshkovci @zajka1 ti mislam pred porod beshe... ich nezz za poizminati bremenosti da ti kazam mila. se nadevam ti se smirilo @kelebeim*** drushke chestitki zivi i zdravi da ste Inaku jas denes si pospav pola saat povekje. go ostajv mm sam da si spremi sve shto mu treba za na rab, da prosheta kuche i sve to sea pijuckam kafe i kje go planiram denov posho nekako natrupan mi e
Добро утро мами, денес нов ден се надевам нема да биде напорен и едвај чекам да одморам 4 дена ако ми верувате. Ви посакувам пријатен и успешен ден
Vcerasniot den mi bese uzas. Ne mozam da razberam kako sekoj si go tera svojot keif i ic si nema gajle,posebno mm. Tolku me iznerviral vcera, taka se raspraval so mene, jas kutam da ne ja praime golema, ne be toj ne prekinuva. I na kraj me iskina bolka vo stomakot cel saat. I jas mu vikam ostavi me boli stomak, fati go detevo, toj se rasprava. Edvaj nekako me prebole i koga zaspa maloto vikam aj i jas ke spijam, ama ne toj sakal da se izvini bil nervozen. Eeeeeh ke puknam, do 2 me ostavi bez spienje, a sega eve me na rabota. Ne razbiram kako e vozmozno
Добро утро женчиња (иако за мене не толку). Ме скинаа мачнини. Не повраќам, ама лошо ми е, а глад чувствувам, но не можам да јадам оти после јадење ми е уште полошо Морам да ви кажам и нешто друго што ме мачи, зошто ако кажам по дома ќе ме караат Последниве неколку дена не чувствувам менструални болки, кои претходно беа интензивни. Ми се заврти во глава дека матката не се шири и бебо веќе не расте. Ќе ме карате и вие знам, ама ете, да си ја кажам јас маката. @NanaMia на работа немам фб, ама дома ќе ти го разгледам линкот, со лајк се разбира, фанатик сум по шетање, а плажи...мммммм @kelebeim*** честито синче мами
Доста се распрашував за тие пусти мачнини. Наводно јаболко зелено помагало на гладно насабајле против истите. Јас еве денес прв пат купив па ќе пробам зашто си имам многу големи маки на работа. Повраќање, вртење, гадење и сл...
Мене така ми беше пред 2 дена. Ама се заклучив у спална и има навика пред легнување да го бакне мешко, демек за лека ноќ. Го скапав стоејки пред врата како куче пред месара да се извини со се караше со мене за да може бебуш да ја бакне. Си постои пола саат, се извини, го пуштив. Аааамаааа
@kelebeim*** честитки срцка,живо и здраво да е бебулето,големо да расте Ај добро утро и од мене.Јас ранобудник со ќерче,не ме остава повеќе од 7 саат да спијам,си направив таратур,па пиев кафенце и одмарам,некако денес ништо не ми се прави,ме фати некоја мрза па освен ручек после не планирам ништо друго да правам,ќе одмарам и ќе се излежувам.
@BirMelek eve da te utesam, jas nikogas vo bremenost nemav menstrualni bolki ili blagi grcevi,nemam ni sega. Koga mu kazav na doktorot mi rece toa e podobro, taman rabota uste bolki i grcevi ni trebaat, da uzivam. I uzivam, ne analiziram nisto
Zencinja uste malce pa odime da si vidime kako sme so sme do kaj sme edvaj cekam da si ja vidam momata
Јас одам кај Лиле Јованоска,и плус кај Мерита за матична... И јас супер напредувам, веќе сум 31 недела и едвај го чекам боксеров да излезит,ме имат опрано
@simonka93 Neka klocaat, samo neka se zdravi I zivi za izlegvenje cekaj imat uste vreme, rano e so podgotovki do kj ste?
Добро утро мешиња и од мене .... Јас повторно денес се успав, но убаво ми дојде сепак.... Имајте убав ден
Ехеее јас од одамна сум готова, само уште да исперам... Таков карактер е мм,количка уште во 3ти месец кога бев зедовме,по некое време и креветче...Тој сака све набрзина,све средено да е ај кај и да е уште 7-8 недели се во прашање, само тие најспоро поминвет, претходниве ко да летнаа
srejkno mila.....jas deneska vleguvam vo 36.......taka da nozete mi se tresat....aj so gospod napred i so lesno pozdravce
pa i jas polesno mie so bric....ama jas moto mazence si go angaziram i toi me sreduva.....mene povejke mie stram nego na nego...hahahahah ama bez problem prifati.....taka da odbrano mie gajleto
Decki jas sega se javiv i se rasprashav se zivo i divo za poragjanje vo Sistina. Znaci toa 4000 denari bilo porano za joga vezbi ako sakas da odis, plakas garancija 4000 denari koi potoa se odbivale od sumata na poragjaj. Za poroduvanje nema takvo nesto, se plaka koga ke se porodis, pred da te otpustat od bolnica.
Ne znam mila tocno, no jas koga ostanav bremena epten mi bese kratka kosata , a i mi pagjase dosta, no primetiv deka vo dolzina raste kako luda ..... Eve sega na pragot od 8-mi mesec sum , gledam deka epten mi e porasnata, duri i premnogu... Zacuduvacki e sevo ova