Najgolemoto gajle si go odbrala.... Jas nekni se bricev sama , se spremav za na lekar da odam , na kontrola.... Se bricev onaka na slepo, so oset, posle mi tekna da se vidam sto sum storila , otkako se vrativ od kontrolata.... Abe katastrofa
Значи ме изнасмеавте со муабетиве за бричење. Јас на депилација си одам за 300 ден не ми се исплати да си пуштам крв, каква сум несмасна ќе се испорасечам а и башка одамна имам брич исфрлено од употреба. Маж ми на брод е, јас и онака немам кого да викнам да ме бричи.
и јас си се депилирам. овој мојов сакаше да ме бричи ама ко ке го видам колку он е избричен тешко дека икад ке му дозволам
мене не ме болеше нишо повеке од претходно. и тоа не боли туку ко да ме кубе. ама и дека сум бремена таа гледаше шо побрзо да ме заврши за да ми олесни. иначе мн е битно и каде идеш да те депилираат. ако ти се погоди некоја терсене и те како ке те боли...
@simonka93 Kakva kolicka zedovte?? Nie samo kolickata ja imame zedeno I alishta, a drugoto go ostajv za na kraj pa denojve ke si trckam po prodavnici za izlegvenje od bolnica sto imas zemeno?
Јас да се пофалам од депилацијата. Откако дознав дека сум бремена отидов на козметичар да се депилирам пред да одам на лекар - никогаш, ама баш никогаш во живот не сум била на побезболна депилација. На другаркиве им се испофалив лек за болна депилација бременост ми ти било Брич никогаш во живот не сум употребила и немам намера, влакнеста сум и се депилирам од мои 12 години.
Јас можда 7-8 години брич немам ставено на мене, меѓутоа сега откако дознав за бременоста од страв за инфекции со депилирање и поголема болка, еднаш се избричив. Уште ми е страв да одам на депилација ради инфекциите и поради болките (демек многу болело кога си трудна), не знам зошто никогаш не сум била вака страшлива, ама сега дека еднаш „манав“ брич (можда згрешив), мислам ќе ме боли уште повеќе.... И така се уште се убедувам....и појма немам што наредно ќе правам.
Мене па во бременост депилација ама ич не ме боли,хормониве се чудо едно.Се бричев само дур лежев тие 2,5 месеци па кога застанав на нозе пак со депилации.Ама се чудам бре,на нозеве се немам депилирано 3 месеци и едно влакно немам,само крофната имаше чат,пат неколку па отидов на депил да не ме бричат во болница.Камо вака да не растат и ко ќе се породам,милина Негоо,што ќе кркате денес?Јас ќе правам пире и мевце печам а после ако не ме смрзи и некоја палачинка ќе свртам пошо сладолед неможам ради ќерче да јадам,ако види ќе сака и она а со сладоледи со неа лошо искуство имам секогаш а така ми се јаде еден убав голем сладолед аууууу