Прво ме изнасмеа до солзи (крофна ) Второ како си ти? Се спремаш ли полека или абер нема да излага малото?
Само се гледам во огледало имам мало меше. Знам дека се филмам, ама претходно бев рамна... И да се филмам, арно ми е
Aх јас грашокот го опнав денес за ручек, но без месо....Неколку дена јадевме посува храна и одма проблем имам со столицата, затоа денес се решив за манџиче
ух и ја сум за манџичка ама ја избегавам коа мм е втора (не иде у 12 вечер грав да јаде), ама деновиве ќе му го сварам гравот па која сака нека е
https://www.facebook.com/dnevnadozalepog/videos/544370369064693/?fref=nf Се дупнав од плачење од среќа, Видете ги малите ангелчиња... <3
Ама стварно ми е ко крофна,отечена,дебела,да се чуди човек Инаку ја сум спремна ама бебуш изгледа уште не е па денес немам ни болки и си чекам,а ко за беља па денес мрзливо е,слабо ми мрда и тоа дополнително ме нервира.Се надевам до утре ќе ја биде,милум или силум Ако неќе природно,ќе молам за царски па ќе видиме како ќе биде.Како и да е,ситно бројам веќе и одвај чекам да го видам и да го гњавам и гушкам
Јас само што го завршив ручекот (со јадење не со правење мислам). Си нарачав мала вегетаријана пица и ја лапнав цела во 5 минути. Сега ми е уште полошо. Веќе никогаш не седам толку гладна до пауза, рацеве уште ми се тресат, а „само“ едно смути, банана и едни смоки бев јадена од сабајле.
https://www.facebook.com/Brato.bg/videos/533056553520248/ Сигурно го имате гледано, јас одамна ама кога и да го глеам се смеам
ДОНЕСЕНА ПРВА ПРЕСУДА ВО РМ ПО КОЈА СЕ УТВРДУВА ДИСКРИМИНАЦИЈА ПО ОСНОВ НА ЛИЧЕН СТАТУС- БРЕМЕНОСТ https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1133862096635293&id=316470341707810
Здраво идни мами, јас еве помина околу еден месец кога пишав на темава , фала Богу се добро беше... Туку сакам да кажам од почеток на бремениста па се до сега еве веќе сум осми месец многу ме има фатено мрза , безволна сум а и што имам забележано несмасна сум, земам нешто да работам по дома се нешто ќе ми падне од раце, че ми се скрши, стално ми се случува... и последната контрола слабо ми беше железото некој совет како да го појачам?
Така едноставно да е во нашава држава.,....не ми се верува....ако е така нема око да ми фрлат ако не ме препорачал некој, да ургира, да фрлам некој денар...Или па јас имам таква замисла можда...Еве не знам
Zencinja ne mi ja pokazaa momata i mi zedoa bris po moe baranje si imame I streptokoka B kolku e to opasno sea ???? Otvorena 2.5 santimi ama ke terame uste mislev pobrzo ke bidit ama ke vidime
Како бе друшке стрептокока? Сега на крај кога ќе ја лечите? Нема да има потреба од царски? Ако сугерира докторот ме чекај породи се царски повезбедно и за бебчето. Арно ти 2 3 цм отворена,јас 39та ќе ја почнам ме немаат прегледано вагинално појма неам шо се дешава само на цтг одам. Сега по 2 пати неделно па ќе видиме од следна недела. Јас забележав дека исцедокот ми е намален оној жолто - зелениот и имам болки во кичмата а напред немам, само чат пат бодежи кои траат кратко, а стомачето се орави цврсто ама тоа е од бебка што се растега и пак си пушта,буквално правоаголна форма се прави не е топче