Jas pak bademi jadam togas ,mleko presno i ladno ili kisela voda posledno maz mi procital za bananata
Doktorkava deneski ne mozela da dojdi a nekni se slusnavme i rece deka ke raboti a sega pa ne .. znaci preteruva mn
Dobro utro mamicki ,uste vo pet gi vapcav jajcata,sega ke gi mackam so zejtin...i na bebus mu kazav,drugata godina zdravje ima ludorii da bide so nego . @mimidjon te guskam....hrabri sme nie zenite.... @Stasija ,@S.Snezana za bebus se se izdrzuva
Мешиња цело време како подмочкана се чувствувам, ај дома, менувам долен веш, ама кога ќе излезам и кога ќе сетам си течи нешто, кај што е грдо чувство, туку си викам и да не ми се познава...носите нешто влошки...? @anastasija mitic те разбирам, тоа често се случува, да не си стојат на зборот, но пробај да не се нервираш...Јас да не ти кажувам како е кај мојава денот кога имам закажано @NanaMia именце да не одбравте, почна со купување?
Носи си секојдневни и терај си работа.Јас цела бременост носам од Everyday и топ ми е,ем суво ем чисто.
@Lorins нормално е тоа. Јас кога сум дома не користам влошки, но кога сум надвор понекогаш ставам секојдневна и редовно ги менувам. Особено минатиов период бев настината и кивав, носот ми течеше, па ми беше страв да не направам беља
Одбравме даа, ќе се вика Злата, злато на мама. Планирам после работа да идам нешто да и купам, да почнам веќе полека. Иначе си носам секојдневни јас, исто ми се дешава
Ај добар ден и од мене ... Да не велам добро утро , оти сигурно некој веќе сте седнати и да ручате Јас синоќа око не склопив, стомакот ме искина од болка и од пусти страв ни 2мин. не заспав... Потоа станав од кревет во 4.30 да вапцувам јајца, па ги испратив моите кој во школо кој на работа , па сум прилегнала 2-3 саата да отспијам да земам душа малце..... Јас не знам навистина што е ова што вака ме приболува стомакот, а што е најстрашно синоќа и половината болеше, уффффф Се надевам дека сите сте ми добрички и дека која колку може оваа година си се спреми за Велигден.... Ама затоа па в година здравје џумбуси ќе правиме со бебушите заедно Имјате убав ден
Stvarno ne znam zsoto taka ti kazale, denes bev i na pregled pak prashav i mi kazaa dena nema vrska toa so 4000 denari.
Да чукнам во дрво ама немам често киселини и не сум пробала, ама ќе пробам сигурно со бадеми пошо ми се фејв <3
Zdravo nova sum na forumov, i imam prasanje edno dokolku nekoja znae da mi odgovori, 40ta nedela sum pred tri dena bev na kontrola postelka na zaden zid vtor stepen (me interesira so znaci toa).... Fala vi mnogu
Јас да се одкавам официјално од овде Ко што знаете синколе си се роди скоро цел месец порано и сега се учиме еден на друг. Мине втора недела и уште ништо не ми е јасно. Темава срце не ми дава да ја напуштам па што и да треба тука сум ви Дур син цица ве поздравувам
Леле срцка, баш те мислев денес Фалиш бе ....ама ако , само за убаво да е , само вие гушкајте си се со синчето