Ангел убаво што ни пиша сите ме мислевме. некако ми се виде ко повеќе да си во болница, ако имаш време сподели искуство во темата како помина во Санте
Pa jas mislam deka I normalno e vo 40ta nedela da e vtor stepen na zrelost ili sum greska to znaci deka bebusot potesko ke se hranit vo vremeto so sledit mada to e normalno neznam neka me ispravit nekoj vo forumot ako znae nesto poveke
BTW @SimkaCokolada zdravo I tebe I dobredojde go pogodi terminot valjda ko jadet druskite pa se pomalu aktivni
@ma Fala mnogu inaku citam deka treba da e tret stepen sozreana neli za skoro poroduvanje, pa me interesirase iskustva da ne teram pak do 42 mi se smuci
Oh te vervam jas 38ma sum I gotovo veke ke eksplodiram a ne ti 40 ajde uste malce imas a zos ne ojs so carski mozit na primer ako sakas
Ohh neznam jas ova prvo mi e ama jas mislam so dvete race bi potpisala da me praet zs ko tenk sum edvaj se nosime
Aaaa soubo nemame mn momi vo forumot ova God nekako se crvcinja se I jas si nosam moma nego samo da se zivi I zdravi
Mamicki edno prasanje nadvor od temava ko se praet kiflicki se mackaat so jajce na kraj pred da se pecat e sea kako bese samo zolckata ili sve ojt
Drustvo pozzz do site neka ni e za mn godini praznikot sto ni se blizi, jas od sabajle gi srediv jajcata, ne pred sonce ama okolu 10. Nekako bebco mi e pasiven, nezzz zosto ne mrda po mnogu...mn miren e ne ke da e na majka mu
Луѓе нормално е во 9 недела да те боли стомак? Немам постојани болки но еве сега се си мислам дека ќе ми дојде. Наутро ретко кога ме боли ама некаде овој период ме боли. Да посетам лекар или нормално е