Jagotke zsh taka be? da ne ja rasipale ??? ja sekoja god so tanimak farbam i najubavi mi izlagaat. bash poruchek mislev da farbam...
Na boite na tanimak pisuva deka ako farbate crveni jajca toa da e na zolti jajca, a dr boi da se na beli jajca. Nie taka farbavme I super izlegoa.
Jas vcera si legnav docna, ne ni mozev porano od mn sto mi se gadese. Neznam veke sto da jadam, premnogu mi se gadi od sekoja hrana. A pusto, trudna zena, strvna sum po se i sesto i posle se znae. Sabajlevo stanav so glavobolka, se macam so sin mi, nit da se navednam mozam, nit vo race da go drzam, nisto... Sega se najadov makaroncinja od kam onie so fromagi sos, da vidime kako ke bide ponatamu vo denov. I da, ic ne bev raspolozena duri i placev, ama ete koga pocnav da ve citam site vedri, ispolneti, iskreno i mene dusata mi se raspolozi Imajte najubav den
Никако, жива катастрофа се. Верувај ми. Земи си со време други. Или сум јас малер или го расипале квалитетот. Офарбав зелени и лила јајца, модри ми излегоа. Никакви. Се разочарав ептен. Ги средив некако со бои на памук што се ставаат исто од Танимак, ги држев 10 минути и така ги спасив. Ич не ги бива. Денеска ќе си купам желатинозни, барем знам супер ми искачаат со нив. Така и направив, може ми дале со поминат рок. Не знам што е работава, ама ич не фаќа бојата. Ич, ич..
Па да ти кажам, прв пат кога ми потече бев негде 16та недела. Ама пак исконсултирај се со матичен. Сеуште ми се случува мене, затнат нос, капилари пукнати
Може и до притисокот во времето да е, глеј го какво е.... Јас после долго време исто сабајлево крвав нос,не ми тече ама на секое дување искача, не е страшно кај трудни е зголемена циркулацијата
auu kaj po dozdoj da baram drugi. a tuka bash i nema izbor. kje probam edna tura i ako ne biva palam kola i idam u vero po grchki...
Mene od 7ma pa se do denes mi krvari nosot. toa e od shto kolichinski povekje imame krv sega (zatoa i tahikardii ni se deshavaat?
Zencinja a zar nema gotovi jajcinja ona vareni bojadisani I tuka nema promasaj sigurno se poviseni,baska puknale ne vaka ne taka Jas taka napraiv si kupiv vcera I bas se super I vkusni I preubo izgledaat