Убави мами. Јас три дена го мислам "сласно масно" (пржени пиперки со патлиџан и лукче) и кога му влегов сега го направив и како аждаја се напукав. Сега сум прејадена и среќна. Малце налутнува за шмек, лееле уште би јадела <3
hahahahhahah.....kaj fateno kaj ne fateno.......ogledalce si zede da se vides ....me iznasmej ihiihihhi
Јас женски уште ве дружам,ме вратија и викендов ќе лежам,ќе мирувам,рано му било да искача па некако ми олесна што не бидна царски синоќа Сега лежам,уживам на дождов искрено.Ај имајте убав ден
Da beeeee samo na ogledalo mozev da se vidam , nikako poinaku Offfff, aj uste malce ke izdrzime, morame
neznam kako da kazam jas sum vo germanisa,i otkako sum ostanata ama bukvalno na sekoj pregled me gleda vaginalno veke da poludis dali e toa normalno ili ne neznam vo mk voopsto ne sum bila i neznam kako e....a vejke sum golema i nemozam da se kacuvam na boxsot....vlezena sum vo 36 nedela....ama iskreno epten mie neugodno koga me cepka vnatre.....ma sekoj si praj kako sto ucel ili kako sto misli deka e pravilno
mora da se izdrzi sitno e kaj mene vejke sum vo 9 vlezena....taka da mozi da se ocekuva sekoj moment....ti do kaj si ?
I jas sum 38ma I samo vaginalno me gleda veke 5nedeli sonce Abe sistem ima ovde tie valjda si znaat so praat se nadevam I so e najloso od se ne te praet carski ako nemora eve jas dve nedeli stoam otvorena I streptokoka I niv to mu e normalno I ti velat to ne e problem za da rodis prirodno se malce ludi ama jas I'm veruvam mnogu neznam zosto ama maticniot mi e zlato mnogu vnimanie mi posvetvit sekogas pozitiven I ko mi prajt eho mislis negovo bebe gleda a ne tugo to kaj nas ne go imam doziveano vistina
AAA zaboraiv da se pofalam ak vi e istav prajte si I vie samo gi prepekov malu se krckavi ama se iam iznajadeno sonce pa ajte bujrumte imam uste
Ете нема спас од ешерихијава, втор ден како имам пецкање при мокрење.... 10 + 4 недела сум, не знам дали да почекам до 12 недела кога ќе правам брисеви, или во вторник да направам уринокултура.... ми се плаче.....
Бев на црква, оставив дар. Само не се предутнав, ми беше страв. Деновиве ми рипна стомачето, се познава веке повеке Растеме , растемее Овие 2,3 дена имам многу голем апетит. Се обидувам да се вратам во колосек, да не направиме проблем со килажата. Јас во вторник сум на преглед кај матичната. Тогаш ке бидам 19 недели точно. Се мислам да и се јавам да договориме за скрининг во 20та недела. Да не ми доаѓа многу начесто да ме снимаат. Во понеделникот во Ремедика бев, се е во ред. Па затоа се мислам.
Ej mami imam nekoj sekret proziren I se tegnit normalno e to? Do pred dva dena go imav onoj zolto zelen a sea ova cudno mi e nekako inace 38ma sum pa nekoja ak znajt ubo bi bilo da pojasnit
Јас до сега шопингував во сити мол и гледав бебешки работи но не се осмелив да купам оти нели прерано. Во ваикики од пиле млеко... Бидете благодарни мами, среќни сме што сме благословени... <3