Samo sto se vrativme od vero jumbo. Mu kupivme na sinceto kolicka i topka, a za malive se iznagledav alistenca, spikozni... Preubavo se cuvstvuvav. Prv den, eve 4 saat, ne mi se zgadilo i ne sum povratila. Moze gotovo veke A se najadov deneska ubavo, preubavo, ke pisam vo druga tema sto. Sega go cekam bucko da stane da go naruckam i posle moze da si igrame so topceto
Ima vo vaikiki, razgledaj si. A se iznenadiv kolku ubavi raboti za novorodencinja ima vo jumbo. Proveri si i tamu. I uste ednas na site toplo vi go preporacuvam tritex.
Па искрено од 3-6 м видов најмало ама детално не разгледав се. Има као 3packs бенкици за 600 и нешто ден и 2 packs по 450-500 ден. Имаат џиџи за девојчиња и машки многу! И имаат и за бременици нормално и меки прслучиња и пантолани и блузи, ама се се!!! )))
Зекич срцка не ти е лоша идејата да презакажеш за во 20-та недела да го правиш скринингот... И јас исто би направила како тебе..... Не дека има некоја штета од ехото, туку да не се малтретираш многу начесто по доктори.... Со лесно мила
Rano e , 21 va polna vo 22 ra vlezena e najubavo, organite se spremni za merenje, doktorkata mi rece togas porano moze da nagagame dali se ok, neka se gledaat ubavo, a znam nestrplivosta e golema i mene taka mi bese
Ја само од таму и зиам за мене алишта, сакам дури да сменам. Кога идам да си купам нешто ново, као сликички од касандра коа си мењававме - иам, иам, иам ... Препорака на друго место за трудници бутик ?
Vo jumbo pazete materijalot znae da e mnogu chklj. Waikiki edvaj 8 parchinja najdov za do 6 meseci(0-3 i 3-6) po maalski jas se opremiv.
Денеска јас цел ден слатки правам, полека полека...и искрено секоја чест за тие што се со мало дете и пак успеваат да погодат се како што треба мене страв ме фаќа, како ќе стасувам тогаш... Инаку и јас сум задоволна од тритекс. Сега имам нешто и како за бебушот, па ќе видиме како ќе се покажи.
Горе мислам има во Сити Мол на 3ти кат кај што има и бебешка опрема цел спрат. Има два и во Капиштец доле кај Кам маркет. Не сум многу упатена :/
Zenicki, gore dolu se povtoruvam so postot, bolkata ne mi prestanuca pozadi kaj opavceto I malku na levo, od vcera I eve cel den me boli pocna I koga se dvizam da me boli, opasno nesto li e? Malku sme I na vikend I ne sme doma pa se panicam....
Zence to e normalno se siris vo 5ti si pa si barat bebceto mesto ama ako e premnogu moras na doktor a ako ne e nis strasno stavi nekoj sal na polovinata moze I nastinata da si I lezi odmaraj
Bolkite ne se nepodnoslivi no deka gi imam postojano, goa me maci, a I deka denes malku poveke sedam na stolica, eve sega legnav edno polovina cas, sinoka mn bev nervozna, si baram uteha tuka na forumot. Fala ti za sovetot bas ke zemam sal da si stavam na polovinata. Kiss you!
Mami citav na net za toj mukozniot cep I pisit deka I nemora da bide prosleden so krv nego moze da e I kako belka od zivo jajce taka od prilika bese opisano to tocno e ili jas mnogu citam .....