Другарки, да ве поздравам Јас не сум дома за празников, не знам колку е опасно ама патував во др град. Сега за сега е ок, убави моменти ви посакувам на сите!
Ubav pomin zencinja ako si ojte nekade za praznikov nie ke si ostanime domce sami so bebusov mm rabotit taka da ke si se zabavuvam sama
Јас вчера по втор пат месецов имав јаки болки кај, како што го викате овде-опавчето, всушност крстот, седалната коска, па околу вагинален отвор бодење, па бодење стегање ептен ниско меѓу вагина и стомак, ужас. Ама бев подготвена од пред пола месец кога ги имав истите болки, веднаш се напив магнезиум од 250, плус прегназон а утрогестан тогаш ставив вагинално, потоа продолжив да ги пијам. Буквално од кревет не се станува, додека да најдеш безболна позиција и тогаш ќе те здоболи. Среќа маж ми многу ми помага, во тие моменти не знам што правам од болка, тој ме крева, на него се потпирам, може сум неподнослива ама тој ме поднесува и повеќе е исплашен од мене. Како и првиот пат болките траеја околу 3-4 часа и обично почнуваат ноќеска околу 3 или 4 часот. Овој пат не отидов на гинеколог, денес ми е подобро, и онака во петок ќе одам. Ама па затоа кога ќе ги почувствувам како мрдаат и се превртуваат во стомак, заборавам на секоја болка што сум ја истрпела. Во тие моменти уживам, а и сеуште не се болни туку пријатни, рацете постојано ми се на стомак, може им станав досадна со регистрација и известување на секое движење.
Mesinja jas samo da ve pozdravam i da vi posakam ubav vikend i cestit Veligden,da si se olesnite brzo i lesno tie sto se na reda na ostanatite lesna bremenost.Iako sum porodena,sekoj den ve citam,mi fali temavapozz
@flower30 баш убаво од твоја страна што не посетуваш. пиши ни како си, како е бебац Друшки денес јас се наспав за сите пари.самоза јадење станував ке станев ке гооднесев кучето да мочка уз пут ке си купев сладолед и накај дома пак у кревет сега ке направам бела салата за вечер со лиснати кифлички со мм да замезиме пред спиење и то. ке ве дружам утре повеке ветувам
Ми се допаѓа што групава е полна со позитивна енергија Тоа не значи дека постојано споделуваме убави вести, тука сме со нашите маки и проблемчиња, но секогаш некој дава утеха, совет...кој многу значи. Некако се враќа довербата дека се уште постојат добри луѓе Уживам кога ве читам И да не заборавам, честит празник и од мене женички, да си го поминете најубаво, галете мешковци и мислете позитивно, до година, здравје Боже, со бебуши во рацете Ве гушкам сите
Za do godina sonce I so bebusi vrace I pak so meskovci napred hihihi barem jas taka si posakuvam krkrkrk
Христос Воскресе! За многу години да ни е празников мешиња. Господ да е со сите нас и да ни помага, со лесно да ни биде на сите
Hristos voskrese mamicki... Za mnogu godini,da sme zivi i zdravi,drugata godina so bebinjata vo race.
Мешиња, за многу години ...... Христос воскресе.... Бидете ми живи, здрави, весели, среќни и секогаш сакани и насмеани
За многу години празникот. Христос воскресе, многу здравје. Господ леснина на сите да ни дава и полни раце дечина..