Ima li mamicki sto se vo domasna atmosvera deneska Jas denov ke go pominam so roditelite i baba mi. Se raduvam na denov, prvi maj stapna, so toa i cekor poblizu da si go vidam vnuceto i sestra mi. I zaedno da se raduvanje za doagjanjeto na noviot clen
Hristos voskresna!!!! Za mnogu godini da ni e praznikot. @zeka jas sum si doma, so malo dete ic nigde ne mi se odi, doma poarno. Sveki pravi rucek, ke se najadam, ke mozam i da podlegnam, a i veligden e semeen praznik, najubavo e doma da si
Xristos voskrese za mn god da ni e praznikot Jas eve se spremam kaj majka da odam pa da ve pozdravam,ubav pomin mesinja i ne gi izmoruvajte mn dusickite vo vas
Dobri sme,rasteme .Bebac dobra e,sekoj den ne raduva najvekedenot mi minuva brzo ama ubavostvarno e preubavo cuvstvoto koga ke te poglednat tie mali ocinja i koga ke ti se nasmeese topis !!! Ke si osetite naskoro !
Lele nesto se pobrkav vo racunicive, jas denes sum 11+5 nedeli. Polni 12 koga ke imam, vo 12+0 ili 13+0? A be se mi se izmesa. Ako ima nekoja sto ne jade, neka pise Tuka sum jas, prejadena sum, pa si lezam
srcka u prevod zna;i 11 nedeli i 5 dena. polni 12 ke si vo `12 koa ke vlezesh faktichki. na zdravje ruchkanje
srcki uste ednas neka vi e cestit praznikot I za mnogu godini! Meshkovci kakvi se meshinjata? Mene nekako tvrd mi e vo posledno, kj vas kako e? inace 32+6 sum
Мешенца Христос воскресе! За многу години Велигден. Јас сум единствената која не уживаше во јадењето. Се беше прекрасно, ама пустото 24/7 ми е лошо. Не повраќам, ама нон стоп ми се лоши. Вас на здравје да ви е
A sto znam zosto se ispobuniv Od mrsnoto mi e sigurno Zeni jadam se sto ne sum sakala ni da poglednam porano, a kicinite ne gi kazuvam Dali deka periodov mn povrakav, pa samo dve kila imam staveno
Polni dvanaeset ke imas kako sto kaza 12+0, ti sega si veke 12 nedela, a od 12+1 veke si vo 13 nedela.
Kazete lek ,nemozam da spijam ko ogan da mi gori vo zeludnik i vo grlo,prethodno imav oseteno vo grlo no sega i vo zeludnikot dur na povrakanje me tera
Mene zasega od kisela voda mi pominuva no samo.grloto me pece a za zeludnik nemam iskustvo.Ima i apcinja za kiselini prasaj go maticniot ke ti dade.
Добро утро мами. Јас од рано станата, доручкував палента и испив чајче, сега па ќе спијам, некако ме тера ... Имајте пријатен ден
Dobro utro drugarki So gluvceto moe stanavme, pa sega ke go terame denov doma sami. Uzivajte i imajte ubav den
Lugje kazete sto da pravam so ovie kolkovive. Nemozam veke nenaspana sum a mi se spie mi se place. Nemozam podolgo od 10 min da lezam na edna strana me bolat, nemozam ni da sedam opaskata me boli, menozam ni da odam kicmata me boli. Ke si puknam. Maticnata vika koga ke se porodis nema da boli haha a do togas
Proba perniza pomala za doenje na nea da spies? Mene epten mi pomogna, od Struzanka zemav ima i vo Tritex.