Мене ова со Алисија ми е памет да си барам да ми мерат. На прв скрининг без да кажам измерија, а сега вероватно ќе мереа ама јас си кажав на сам почеток, и со вагинално мереа со тоа што сосем плитко влегува сондата не е проблем
Драги мои. Стрвотија левел 10! Влегов по вашите патлиџани у Веро, еве ме со патлиџани и Магнум со дупло чоколадо седам на автобуска и ждерам. Ако за 2 месеци се поправив 2 кила, што ќе биде за 9?
i ja kaj i da e sum pred trkalanje. po 'preporaka' na kikin izedov golem lut chips Im gonna burn in hell
Ми откажа друштвото за у систина предавањето, сама не ми се иде. Сеа барам жртва за јадење некаде. Ајде кој е за гнетење
Не знам што е со мене ама многу ми се отвори апетитот последниве денови, цело време сум гладна. Посебно ако видам нешто благо морам да каснам. До сега не сум поправена многу ама до крајот изгледа ќе си станам буренце
Аууу не можам да сум раат, така многу ме чеша околу вагиналниот отвор, бев врисеви денеска да ми земат, резултати во понеделник... А, до понеделник некое чаре девојки? Се надевам бебушот ќе биде добро, многу ми е страв.... Вака ме чеша кога имам ешерихија во урината, а брисевите чисти, за порано зборувам... како така не знам, ама знам дека ќе се мрднам, иначе во пон влагам во 12 недела така да ако не сај боже има нешто ќе пијам антибиптик...
Denes bev na kontrola I cerviks pak ne mi izmerija nitu mi merele do sega Inaku prv pat pritisok mi merea neznam dali e strasno deka nizok 90/60?