Кај мене во 7 месец веќе беше свртено со главчето надолу, кај моја другарка недела пред да се породи. Индивидуално е, имам читано и за случаеви кога во последниот миг се вртат. Мене пак на бокс кога ме однесоа ми рекоа со двете нозе да се завртам странично, во последен миг завземал лоша положба. Со саати така седев, го чекавме да се намести.
Абе не ми е толку за фигурата и шо сум како меца, туку ми е дека ке неможам да се движам уште малце, ќе ми биде тешко, нема да можам ништо да облечам А сеа сум на свадба, треба некој чаршав да расипам за фустан да си скројам
Mesinja dobar den i od mene.Eve go kaj nas od sonce pocna naednas da istura ne salam vreme ajde neka dojde salam prolet da uzivame dosta e depresija Vcera bev vtor pat na CTG mi rekoa da odam pak za edna nedela e popravena sum okolu 10 kg pa sestrata mi rece za da ne predizvikame otoci bas sega na kraj pred poragjaj da jadam mali pbroci na tri casa i da vmestnam vo ishranata proteinski supi.Znaete li kakvi se tie
vajda so pileshko eve ti eden mnogu jak recept za supa. varish kocka od zelencuk stavas brokula (ne i presuduj odma ) i koa ke e gotova u taanjir si dodavas dve laz urda. najubo mi e hahah
Zdravo devojki,kako ste deneska?Da ve prasam dali nekoja od vas imala kandida kako infekcija i sto primavte ,jas ja imam i mi dade kanestrn vaginaletki 3 po edna navecer .Dali posle treba da go poftoram pap testot ili??
Nemam probano ali ke probam obicno znam da stavam pavlaka ili kiselo mleko a so urda nikogas ne sum probala.So se odnesuva do pileskoto go jadam samo toa od strana na meso ama vo supa nikako ne mozam da go pondesam mi ima nekojmiris
Jas odma presudiv ..@zajka1 Mila nemora da se supi, vareno meso so zelencuk ti e super a za maticnite Edna prijatelka zacuva I toa stranska banka ama Pak nekoj pretstavnici imaat tuka ako sakas Mila @fs-fs-fs ke pobaram linkce I ke ti pustam
@Smizzy koe bre meshe zhenichke, slaba si kako manekenka. Pazi 27 nedeli si bremena a ne ni deluvash na bremena haha A se chudev kako bilo mozhno da kriete od bliskite do sega, ama posle sfativ
Баш затоа викам преку ноќ едно баскетче ми никна Само да се живи здрави па ние ќе се дебелееме и слабееме после И јас го изедов првиот сладолед за денес
Јас примав вагиналитети микорил, исто три се во пакување и не го повторив пак пап тестот сигурно при крај ќе го повторам ког и се прави.
Ооо, жени сте се размуабетиле од сабајле. Јас денес не сум на раб, и се мислам, само јас ли спијам бре жени, што станувате рано ако све дома?
@NanaMia не е здраво да се претера нагло со килограмите и да се отиде во екстрем, но нормално е да се качат неколку килограми. Мене ми е среќа тоа што сум бремена па качувам по малце, инаку постарово синче ме цеди ќе бев под 50кг (страшно). Него стомаков го гледам ко мајмун сум станала влакнеста, ваква бев и со првото и после ми се исчисти се. А на нозе и раце па проредени и полека растат. Хормониве се чудо
И јас обично заспивам во 8 (последниве два дена сум будна повеќе) ама пак ми се спие ова време ми се плаче. Да ме остават можам да спијам цел ден, да се излежувам и сл. Само кога лежам немам грчеви, иначе постојано од почеток си имам болки како на добиено, а кога ќе се изнервирам само се ојакнуваат. Значи лекот е 5 пари - нанајте и јадете сладоледи!
истото и јас ке го кажев најкасно ми е 10. туку женски, сте пробале да играте дур сте со стомак? ја изгледам ко скокајучи балон