јас само што се вратив од доктор и не беше ништо страшно ... човекот е многу фин и најмалце пола час ми објаснуваше што да правам ... уште пола час што ми се случува и на што да бидам подготвена ... ми закажа пак за во понеделник ... едвај чекам да одам ...
ДА да така е Друго јас се нанервирав Пак ми препишаа терапија а никој не не прашува дали имаш или немаш пари Да се заведам како пензионер за да земам евтино а не за трудници лекарствата изгор се Да може дрзавава маме би ни !!!
Mamicki moze sum dosadna so prashajnata AMA moram Dali ima vrska toa shto sum nastinata da me boli stomak ? Nekako imam bolki nisko na stomakot
и сама велис настината си мозеби имас некое воспаление на бесиката.пиј тецности за повеке да мокрис.или ако каслас сто со мене е сега слуцај ме боли стомакот од напреганјето во касланјето.го изнаклацкав бебето цел месец каслам прекинав неколку дена и пак поцнав.
Neznam moze e nekoe vospalenie AMA ednite rezultate od urinokultura se dobri a vo drugite imam visoki leukociti mi dadoa ampicilin samo offfff neznam veke shto mie se mene me boli Nesto a za mokrejne idam na 2 min
Девојки јас да ви се пофалам денес бев на скрининг и бебушко ми приреди невидено шоу. Се превртуваше мавташе си го цицаше палчето, се тегнеше леле какви салта правеше хаххахаха. Иако ми е втора бременост со претходната немаше ништо слично така да само ми е мн.жал што немаше уште ЦД и да ми го сними прегледот. Инаку ми посвети мах.внимание и ме гледаше повеќе од 30 мин. и др. беше расположена и среќна од тоа што го гледа. На скринингот се беше ок бебушко беше понапреден малку како за 13та недела. однесов брисеви и приска и сега ќе чекам резултати. Уф колку ми олесни што ми кажаа дека е се ок со бебушко. поздрав до сите јас ќе продолжам да се радувам.
Мамичкииии еве ме и менее.. Ние сме супер, во Четвртокот на 14.03.2012 во 13.50 часот пристигна Јаков на овој свет,срценце мое.. Се извинувам што не успеав да пишам од болница, едноставно се препуштив на незаменливите моменти и уживав со сонцето.. Супер сме, Јаков е одличен, ке ви пишам во темата Породилно искуство Ви посакувам со лесно да си ја помиенте бременоста и само ке кажам - Не постои поубав момент во животот од моментот кога ке го видите ангелчето.. Поздравче до сите, не сте ни свесни какви магични моменти ви доаѓаат
Cestitki Katalejce,zdrav I ziv Jakov,bubni go ubavecot od mene Uzivajte eden vo drug vie ste najbitni
Честитки Каталеа жив и здравЈаков најубав Со секоја нова родилка ми се потврдува мислењето дека машките бебенца доаѓаат на свет пред термин а женските по термин. Ајде да видам некој да го оспори ова затоа што јас сакам што поскоро да си ја видам буцка моја, сакам или пред термин 5 дена или до термин да ја гушкам
еве и јас затоа што сум 33 недела и кусур почнав со шопинг, вчера со мм си купивме постелнинче, оградица две бодиња затоа што имаше интересна апликација стикери за на ѕид (иако е рано) пуст мерак да не влезеш во продавница за бебиња ми остана уште гардероба за бебчето и нешто за мене. Имајте пријатен ден
Jas denes definitivno peram,peglam za bebe Sega odam po omeksivac,na vakov ubav den greota e da ne se sredi pozdrav
Cestitki katalea Mamicki dobro utro Samo da ve pozdravam nemam namera da se zalam denes pozz I imajte Ubav den site
Ќе ни ја заторат темава заради честиткиве тука ама ај и јас да не останам покусо... Каталеа мила нека е жив и здрав Јаков,голем да расте! Гушкајте се
Каталеа честитки, нека е живо и здраво! И ајде пиши брзо во породилни приказни за искуството, те чекам од сабајле на таа тема