A pireto domasno go prajs, so kompir varen mleko, traditionalnoo, ili gotovo zemas samo da go zgotvis?
Pij jogurt, jacaj go imunitetot i ke pomini site trudnici ja imaat, jas dodusa ne ama ne e opasna, prasaj si ja maticnata sto smees da mackas ako e mnogu i imas maka
не срц, купечко. домачо одамна не праам традиционално пошо коа ке сварам компир сваруем и морков и све пасирам. додавам пржен кромид и ги праам ко уштипци со парче кашкавал унутра и потпекуем. чупавци ги викам ја затоа домачо пире никад неам ахах
Ajde eve me i mene da se pozalam pred nekolku dena bev na bolnica na pregled da se vidam so doktorkata so ke me poraga i me vide na eho od drugiot den na meseto nad papokot najpojke tuka me gibase so toa kako se vika. .. I od drugiot den imam crvenilo i me cesa kako meurce e crveno poteceno i okolu ima crvenilo od so mozi vaka
Dali vi se slucuva da go osekjate bebeto konstantno dva dena da si mrda pa dva dena voopsto da ne go osekjate i pak da pocne so prevrtuvanje niz meseto???i kolku e ova normalno?
Jas da. Epten klocase sekoj den,ama eve edna nedela nekako poslabo,nekogas I cel den ic.Vcera bev na redoven pregled I vo red si bese se.To si mrda ama ne so ist intenzitet sekogas I zatoa ne se osekja nekogas, bez gajle
E toa se nasite uslovi, higiena na bolnica, ne me cudi, odi na opst lekar ili kaj kozen da te vidi obavezno
Mojata ima takov rezim dodeka da i go naucam se zbrlaviv od nervozi, dva dena mava, se prevrtuva posle dva dena spie )))
Da ve prasam nesto mesinja. Termin mi e 25.10. Dali toa mi e posledna nedela od 9 mesec? Ne znam kako da smetam za da planiram odmor i odma posle trudnicko. @pandelka dobredojde! So lesno! Uzivaj si i miruvaj i misli na ubavi raboti
Za ubavo....kjuti eve devojce, se mislam deka 90 % od tie sto znaete nosite momci....za nekoe vreme I jas ke znam edvaj cekam...