Колку што знам кандидата не е опасна, кога ми излезе на резултатите малку се исплашив, го прашав гинекологот и ми кажа дека не е опасна за плодот.
Zeni, vas sto vi e vtora bremenost, mozno li e 12+2 sum, da gi osekam dvizenjata na bebinjava moi, kako da mi se sobira nesto kako topce kaj papokot i se pusta po sekundaa dve? Ili od mnogu povrakanje cel stomak mi se grci? Prvoto go osetiv vo 16ta nedela, znam vo vtora bremenost i porano se oseka, ama ova mi e nekako mn rano, pa neznam sto moze da bide.
Јас сум на второ бремена и верувале или не, уште во 9-10 недела го осетив како мрдка внатре како црвче да имам внатре во мешето и си знаев дека тоа е бебушот мој најсакан и долгоочекуван
Znaes kade e stokomak kaj beverli? Sivata zgrada? Pozadi ima bela zgrada vo nea, od zadna strana. Prsti ke lizes veruvaj
Не гледам причина да не смее, само позитивни работи има за чиата,јас речиси секој ден ја јадам, се е ок
Фала сваќе Живи и здрави да ни се! Јас мислам дека тоа е тоа. И јас многу рано ја осетив женскава, син ми исто после 16-та некаде.